Media & TV

Nieuwe commentpanelen voor TPO+-abonnees

21-04-2019 16:44

Een blije dropshipper.

Meerdere abonnee’s hadden er al om gevraagd en zelf vonden we de standaard commentpanelen ook een tikje saai worden, dus hier zijn ze dan: nieuwe commentpanelen!

Met dit nieuwe commentsysteem kunt u voortaan makkelijker reageren op andere comments (dat wordt dan overzichtelijk als ‘een reactie op’ weergegeven) maar u kunt nu ook uw comment achteraf bewerken of deleten. Er zit tevens een share-functie op om de comment te delen via social media (al kun je je afvragen of dat nuttig is).

Ondanks dat er, sinds het ‘commenten alleen voor abonnee’s’ is ingevoerd, het eigenlijk nauwelijks nog nodig is comments te verwijderen (er worden inmiddels zelfs interessante en leesbare discussies gevoerd in de comments) is het in dit nieuwe systeem mogelijk comments te flaggen als ‘niet okee’. Klik op het vlaggetje bij de betreffende comment en een moderator zal er naar kijken, al kan dat soms even duren.

Het commentsysteem werkt overigens met een WordPress-plugin en daarmee kan altijd van alles fout gaan. Dus als u een bug ziet of er lijkt iets niet te werken mail ons dan even.

De up en down-duimpjes hebben vooralsnog geen functie anders dan dat je er op kunt klikken voor het klikken. In de toekomst is het hopelijk mogelijk om bijvoorbeeld alleen ‘best gewaardeerde’ comments te laten zien en om comments die veel duimpjes naar beneden hebben gekregen te verbergen. Dit kan dan per persoon worden ingesteld uiteraard.

Volgende stap zal zijn om gebruikers een uitgebreider profiel te laten maken zodat u straks meer bent dan alleen maar een abonnee maar ook echt een online TPO-identiteit. Een online TPO-community ligt in dat geval voor de hand.

Uiteraard worden uw gegevens zorgvuldig en niet commercieel gebruikt want u betaalt al voor een abonnement op een reclamevrije site, dus juist niet voor nog meer commerciële uitingen. Bovendien mogen we dat ook niet zomaar doen van allerlei privacywetten, als we dat al zouden willen.

Als u nog ideeën heeft wat betreft commenten of andere dingen die u graag extra zou zien als TPO+-abonnee, dan horen wij het graag.

Enjoy!