Doneer aan TPO
 

Vijf doden in Duitse kruisboogzaak, lijkt sprake van een vooropgezet plan

Van twee doden die hand in hand op bed lagen zijn testamenten aangetroffen

Door: , 11:31, 14 mei 2019
Een van de andere twee doden die niet in het hotel werden gevonden - Christophe Gateau / dpa / AFP

Van twee doden die hand in hand op bed lagen zijn testamenten aangetroffen

De twee vrouwen en een man die doorboord met pijlen in een pension in het Duitse Passau werden ontdekt, zijn gedood met doelgerichte schoten. Dat meldt Der Spiegel op basis van een eerste autopsierapport. De politie heeft in de kamer naast drie kruisbogen ook testamenten gevonden. Het lijkt daarom een vooropgezet plan.

Afgelopen weekend troffen medewerkers een 30-jarige vrouw in een plas bloed op de vloer van een driepersoonskamer. Op een bed ernaast lagen een andere dode vrouw (33) en een dode man (53) hand in hand. Allen waren gedood door kruisboogpijlen. Het tweetal in bed is dodelijk geraakt in het hart, de vrouw op de grond in de hals. De testamenten zijn van de man en vrouw in bed. Volgens de autopsie zijn er nog meer schoten afgevuurd op de twee in bed, maar pas na de pijl die hen doodde.

In de mysterieuze zaak werden maandag nog eens twee dode vrouwen gevonden in het appartement van de 30-jarige vrouw. Een van die slachtoffers zou de levenspartner zijn van de vrouw die in de pensionkamer op de grond lag. In het appartement werden geen kruisbogen of pijlen gevonden. De autoriteiten sluiten uit dat er nog personen van buitenaf bij betrokken zijn.

(ANP)

Lees ook: Drie met pijlen doorboorde lijken in Duitse hotelkamer gevonden

 
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace