Nieuws

BRIEFJE VAN KEES – Aan Volkert

09-07-2019 09:31

Sale juli 2019

Hoooooiiiii Volkert,

Hiepe…

O wacht, een mailtje van mijn broer Jan van gisteravond laat.

Even lezen.

Zo terug.

(…)

Ben ik weer!

Weet je wat-ie schreef?

“Dooie!

Ik zit me hier in Denemarken nu al drie dagen de kolere te ergeren in mijn tentje aan de manier waarop je mijn plekkie op The Post Online misbruikt om types als Jesse Klaver, Lilianne Ploumen en Frans Timmermans veren in hun reet te steken.

Het is helemaal niet erg dat je mijn trouwe lezers laat zien hoe de hersenen werken van een ambtenaar die alleen een 1, 2 en 3 op zijn afstandsbediening ontdekte, die een abonnement op de Volkskrant heeft en die na Hyves gestopt is met social media.

En hoe het wereldbeeld van zulke mensen er uitziet.

Wellicht dat ze dan een beetje snappen hoe het kan dat geesteszieke aandachtsjunks als Anne Fleur Dekker door de de ballotage van redacties komen, dat de voormalige paaldanseres Sylvana Simons gewoon een met 24 andere randdebielen gedeelde zetel in de Amsterdamse gemeenteraad weet te behalen en waarom zich misdragend moslimtuig ‘jongeren’ genoemd moet worden in plaats van ‘zich misdragend moslimtuig’.

Verbinding, jeweetzelluf!

Maar ik ga je nu toch waarschuwen, broer.

Als ik morgenochtend mijn tentje open rits en jij achter de gebreide broek van mijn favoriete schoonzus vandaan bent gekropen en bij je kopje rooibosthee, je bammetje met kaas en je schaaltje sojameuk dit mailtje leest, is het 9 juli.

En ik weet wat een zacht ei je bent.

Dus ik waarschuw je.

JE WAAGT HET NIET!!!

JE HEBT NIET HET GORE LEF!!!

Groet,

JanD”

Snap jij wat-ie bedoelt, Volkert?

Ik heb werkelijk geen idee.

Enfin, we moeten de stemming niet laten verpesten door de vakantieganger.

Het is inderdaad 9 juli.

Je hebt al die bedreigingen maar mooi overleefd nadat je betrokken was geraakt bij dat vervelende schietincident in Hilversum, waarvan je ook zonder morren de consequenties hebt aanvaard en waarvoor je je straf hebt uitgezeten.

En je bent 50!

Dat is tegenwoordig met die loslopende PVV’ers en FvD’ers op straat een héle prestatie.

Dus: hieperdepiep, hoera!

Groetjes,

Kees

PS.Hij schreef ook nog dat de mensen kunnen dóneren, sponséren of ábonneren. Alsof jij daar vandaag tijd voor hebt.  Taart!