Regio

Politie Limburg ontdekt 17-jarig vermist meisje in kofferbak

25-07-2019 17:24

De politie heeft donderdagochtend om 5.00 uur een 17-jarig meisje gevonden in de afgesloten kofferbak van een auto in een bosgebied bij Heel (Limburg). De politie kwam het al sinds enkele dagen vermiste meisje op het spoor bij de aanhouding van een 22-jarige man, die in de auto lag te slapen en al langer werd gezocht wegens bedreiging en mishandeling.

De man gedroeg zich vreemd en zei na zijn aanhouding even iets uit zijn auto te willen halen. De agenten kregen argwaan, doorzochten de auto, en vonden zodoende het meisje. Ze bleek zelf te zijn weggelopen uit een instelling, waarheen ze inmiddels is teruggebracht. Uit welke instelling ze was weggelopen, wil de politie niet zeggen.

De politie reageerde op een melding dat een auto zonder lichten rondreed. De agenten vonden het voertuig op een parkeerplaats bij een vakantiepark in Heel, en hielden de man aan omdat die al langer gezocht werd. Of het meisje zelf in de kofferbak is gekropen en hoelang ze daar al in zat, is onduidelijk. Ook onderzoekt de politie de relatie tussen beiden.

ANP