BRIEFJE VAN THEA – Aan de lezers van Jan

09-08-2019 09:01

Beste Lezers van Jan,

Jan is vandaag jarig.

Ik heb zijn laptop en iPhone vannacht, toen-ie sliep, verstopt. Hij mag vandaag geen computer aanraken, anders staat zijn tasje bij de deur. Klaar mee!

Ben je boos op mij omdat je het een grof schandaal vindt dat je het nu voor één keer met Saskia Noort, Aaf Dinges of Sylvia Witteman moet doen, klik dan hier om je beklag te doen. Ik zal er met volle aandacht naar kijken. Echt. Heus waar!

Wil je hem ter gelegenheid van zijn verjaardag eindelijk gaan sponsoren? Of ben je bang dat-ie anders doet wat Dominique Weesie een paar jaar geleden voorspelde (“Op een dag stapt Jan op een boot en dan horen we nooit meer iets van ‘m”)? Klik dan hier.

Wil je mij bedanken omdat ik zorg dat-ie vandaag geen advocaten voor de bus gooit of eindelijk een keertje onze aller-, allergrootste actricemet rust laat? Of me gewoon een steuntje in de rug geven omdat ik al die jaren geen hakken kon dragen als ik naast hem liep, klik dan hier.

Hoihoi!

Thea

PS. En als je onze fantastische schrijfhut boekt, leer je ook de leuke helft van ‘Jan en Thea’ een keer kennen. Heerlijk buitenaf op het Friese platteland en met allemaal geweldige beesten! Omdat hij jarig is, geef ik gewoon 20 procent korting weg als je ‘Ouwe lul’ bij de opmerkingen op het boekingsformulier zet. Ík doe hier de administratie (en de tuin, en de keuken en de verbouwingen), dus daar komt die knierp toch niet achter :-)