Opinie

Caracas aan Amstel gaat nóg minder handhaven: Femke Halsema haalt BOA’s ‘s nachts van straat

09-08-2019 12:49

Amsterdam. Artist impression.

In Amsterdam, die Lieve Stad van Hoop waar het boerkaverbod in elk geval niet wordt gehandhaafd omdat de burgemeester dat ‘zo niet Amsterdams vindt’, wordt voortaan na 02:00 uur ‘s nachts ook niet meer gehandhaafd door BOA’s. Dit omdat het geweld en de criminaliteit in de abces die Amsterdam-Centrum heet in de nachtelijke uren dankzij doorgesnoven en kapotgezopen tuig (‘toeristen’, ‘jongeren’, ‘raddraaiers’) zó inclusief en tolerant is dat het te gevaarlijk is geworden voor BOA’s, wat in feite gewoon schietschijven en wandelende dolwitten zijn die zich op geen enkele wijze mogen verdedigen omdat de minister handhaving met wapenstok en pepperspray ‘zo niet Nederlands vindt’ (stel je voor dat bewezen wordt dat die ‘inclusieve’ en ‘tolerante’ stad in dat gave land Nederland in werkelijkheid een war zone is!). Daarom stopt GroenLinks-burgemeester Femke Halsema de inzet van BOA’s na 02:00 uur ‘s nachts, meldt AT5.

Handhaven moet in de nachtelijke hell hole van die Lieve Stad van Hoop vol kapotgesnoven gewelddadige millennialzombies, ook maar gebrainwashte slachtoffers van 75 jaar links ‘tolerant’ beleid in het post-hedonistische UvA-laatkapitalisme, voortaan gebeuren door de politie.

Hahahah, politie! In Amsterdam! Er is helemaal geen politie in Amsterdam, gekkie! Dat weet toch iedereen? Al helemaal niet in de zomervakantieperiode want dan heeft de politie zelfs moeite om de ‘diensten rond te krijgen’. Niet dat het uitmaakt want er wordt toch niet gestraft anders dan taakstrafjes, mits de zaak niet wordt geseponeerd wegens een ernstig tekort aan officieren van justitie en te hoge werkdruk in de met marmer ingelegde megalomane gerechtsgebouwen.

Kortom, het ondergekotste en volgepiste nachtelijke centrum van die lieve ‘wereldstad’ wordt voortaan nóg vogelvrijer dan het al was en de ‘onduldbaar afwezige overheid’ (dixit Amsterdamse Ombudsman) is voortaan nóg veel onduldbaarder afweziger. Welcome to the jungle!

Maar gelukkig is er wel veel Hoop, worden bossages gesnoeid, gaat de burgemeester persoonlijk schouwen weken ná gewelddadige verkrachtingen door ‘statushouders’, worden bedrijven die ‘discrimineren’ binnenkort openlijk naar de goelag gestuurd aan de communistische GroenLinks-rancuneschandpaal gehangen, verzakken de kades en bruggen gewoon lekker verder en zijn auto’s straks overal verboden zodat het doorgesnoven en bezopen inclusieve tuig tenminste wel lekker fijnstofvrij gays en transgenders en PvdA-raadsleden in boerka kan belagen in The Gay Capital Of The World (regenboogje, regenboogje, regenboogje).

I Amsterdam, je zult er maar raadslid zijn!