BRIEFJE VAN JAN – Aan Linda Duits

10-08-2019 07:31

Back to school NL

Och arme Linda,

Wat een shitstorm kreeg jij de afgelopen dagen over je heen, zeg!

Terwijl je alleen maar vond dat die lui van Pride Amsterdam nooit die pedo’s hadden mogen verstoten die in het warme publiciteitsbad wilden kruipen dat jaar op jaar voor steeds meer letters van het alfabet door de media wordt klaargezet.

“Alle uitsluiting op basis van seksualiteit is onacceptabel, dus ook die van pedofielen”, schreef je in een stukje in Het Parool. “Pedofielen worden ontmenselijkt en vrezen constant voor hun veiligheid. De steun die zij nodig hebben zal vanuit homo’s niet komen. Dat biedt een uitgelezen kans voor intersectionele feministen om de daad bij het woord te voegen.”

En zo stond je op voor de pedo’s.

Die hadden zich een betere pleitbezorger kunnen wensen dan ‘Miss Crazy Eyes’, zoals Jan Roos en ik je noemden nadat je, een jaar of wat geleden, bij onze radiouitzending Echte Jannen op Radio 1 je eigen verjaardag kwam vieren (I kid you not).

Ik weet nog goed dat jij jezelf destijds “de eerste groupie van de Echte Jannen” noemde (ROFLOL @ “starstruck“).

En ik weet nog dat Jan en ik daarna afspraken dat als dít nou groupies waren, we ze voortaan allemaal buiten de studio zouden houden.

In live kun je niet knippen, hè.

Enfin.

Ik zei dat die pedo’s zich een betere pleitbezorger kunnen wensen dan Linda Duits.

Gisteren kreeg ik van een man in een regenjas te horen dat die er ook is.

Gloria Wekker.

Gloria Wekker, ja.

Die oudere Surinaamse tante die bij Sylvana Simons’ BIJ1 rondscharrelt. En bij het militantere deel van de anti-Zwarte Pietbeweging. Die mevrouw die nog net lang genoeg hoopt te leven om de eerste herstelbetalingen uit Den Haag te zien komen voor het leed dat jóuw en mijn overoveroveroveroveroverovergrootouders háár overoveroveroveroverovergrootouders níet hebben aangedaan.

Ik kan het wel allemaal overtikken, maar hier kun je het zelf lezen:

 

 

Baby & peuterkleding algemeen

Helder toch?

Gloria Wekker vindt het prima als oudere vrouwen met jonge meisjes seks hebben, zoals onder Creolen in Suriname blijkbaar gebruikelijk is (of was). “Ik ben me bewust van het feit dat je jezelf een soort dwangbuis aandoet als je je aan al die regeltjes houdt”, schreef ze.

Ach ja, de wet. Gekkigheid.

Het verhaal van Gloria Wekker (nogmaals, gezicht van BIJ1, KOZP én de herstelbetalingsactivisten) verscheen overigens ook in ‘Paidika’.

‘Paidika’ is, zo begrijp ik uit het artikel, een “pedoseks-orgaan”.

Dus waar jij ‘slechts’ pleit voor de acceptatie van pedofielen, gaat Gloria Wekker een stapje verder.

Zij breekt een lans voor pedoseksuelen. Lui die niet alleen seks wíllen met kinderen, maar het ook hebben.

Kortom: jij bent zo gek als een deur, maar het kan altijd nóg gekker: Gloria Wekker.

Dikke kus!

JanD

PS. Ik hoef geen donatie voor mijn ‘spitwerk’, hoor. Ik neem het gewoon for old times sake voor je op. En ik weet nog uit onze gezamenlijke tijd bij het weblog van Bertje Brussen dat het voor jou allemaal geen vetpot is.