Media & TV

Trailer: The Onania Club, by Tom Six

03-10-2019 18:01

Still uit: 'The Onania Club'. By Tom Six.

https://youtu.be/gZYXlscweRM

The Onania Club

Hanna sluit zich in het geheim aan bij een groep genaamd: de Onania Club. De leden bestaan uit sterke, onafhankelijke, in Los Angeles gevestigde, vrouwen die opgewonden raken van de ellende van anderen. Hanna komt meer ellende tegen dan ze ooit voor mogelijk hield en verliest uiteindelijk alles waar ze om geeft.

De indiefilm is opgenomen in Los Angeles, Californië, USA.

Van schrijver/regisseur Tom Six:

“Het hoofdthema van de film is ‘Schadenfreude‘. Dit is het Duitse woord voor het genieten van de ellende van anderen. Het is een sociaal commentaar op de alsmaar groeiende politieke correctheid in de bevoorrechte Westerse wereld en de hypocrisie daarvan. Het is een deel Sex and the City on evil steroids en een deel pure, gitzwarte comedy.

In de film worden vrouwen neergezet als zeer krachtige, self-made, onafhankelijke karakters. De vrouwen zijn sterk en de mannen zwak, iets dat je niet veel ziet in andere films.

Ik heb recent de film afgerond. Ik heb echt mijn tijd genomen voor de montage, zonder haast, omdat ik allerlei recente ontwikkelingen in de film wilde verwerken die perfect aansloten bij het thema van de film.

“The Onania Club” zal gepresenteerd worden aan internationale distributeurs op de AFM (American Film Market) in Los Angeles in November dit jaar.”

Cast and Crew:

Production Company: Six Entertainment Company
Produced by: Ilona Six, Tom Six
Written and directed by: Tom Six
Cinematographer: James Ruffle
Cast: Jessica Morris, Darcy DeMoss, Deborah Twiss, Karen Strassman, Flo Lawrence and Ad van Kempen.