Marketing

In 2018 werd tenminste 12.879 keer gefraudeerd met een verzekering, op uw kosten

23-10-2019 19:26

Foto via: 401kcalculator.

Weet je wie ook vaak wordt opgelicht? De verzekering! En niet zo’n beetje ook. In 2018 stelden de vaderlandse gezamenlijke verzekeraars maarliefst 12.879 keer een gevalletje fraude vast. Dat is een megastijging van 11 procent ten opzichte van het jaar daarvoor (en dan hebben we het alleen nog maar over de vastgestelde fraudegevallen…)

Dankzij al die fraude wordt uw verzekeringspolis steeds duurder. Iemand moet immers de schade betalen, nietwaar? Ja, die iemand bent u (as usual).

Dat is toch raar? Dat is toch stom? Dat is toch oneerlijk? Dat is toch onrechtvaardig? Dat is toch solidair op een wel heel vreemde manier? Dat moeten we toch niet willen met z’n allen in dit gave land?

Juist!

Daarom gaat u zich vandaag nog verzekeren bij Deck. Dat is een verzekeraar waar brave verzekerden tenminste niet opdraaien voor flessentrekkend geteisem. Deck heeft daarom mooie, betaalbare polissen zonder extra criminelenpremies maar dan wel inclusief de service die u mag verwachten van een zichzelf respecterende verzekeraar.

Klik hier en binnen no time bent u verzekerd bij Deck en betaalt u niet meer mee aan schade door criminelen.

(Echt fatsoenlijke mensen kunnen trouwens ook hier klikken. Of hier. Uitsluitend voor écht fatsoenlijke mensen. Gaarne geen misbruik van maken, joe, merci.)