Politiek

U zond in: ‘Chris Aalberts is een laster idioot!’

04-11-2019 20:34

“Ik overweeg al lang jullie te supporten, maar dit recente artikel over deze laster idioot is stuitend!

Ik sta achter jullie ‘geluid’ en ja VVMU is essentieel, maar deze hufter kan bij ELK links medium terecht. Daar hoef je een rechts medium niet mee ge vervuilen dus Uw artikel is complete onzin!

Dus idd zolang deze lasteraar een podium bij JULLIE krijgt van mij geen cent! En dat heeft NIETS met VVMU te maken, die kan  hij bij de overige 90% voldoende kwijt en zijn ongenuanceerde vuilspuiterij is bekend, als zijn verwerpelijke mening.

M.vr. gr.Ed


Beste Bert Brussen,

Omdat je gisteren mijn reactie pontificaal op TPO plaatste wil ik graag één voorbeeldje geven van de ‘journalistiek’ van Chris Aalberts. Dat had ik gisteren namelijk nog niet gedaan.

“… Zie hier de leukste kant van FvD: alles wordt altijd zo geframed dat het een succes is. …”

Dit is 100% non-informatie: iedereen die een product aan de man wil brengen of die een of ander promotiepraatje houdt zegt dat zijn product er toe doet. GroenLinks, de PvdA, de VARA, iemand die pispotten verkoopt, iemand die maandverband verkoopt, GeenStijl, Steve Jobs, Steve Balmer, IEDEREEN en jawel, je doet het zelf ook! Als jij namelijk van je eigen product zegt dat het eigenlijk een mislukking is of een prutsproduct wat doe je dan überhaupt nog in de markt!?!
Het is dus voor de volle 100% non-informatie. Maar Chris Aalberts brengt dit soort non-nieuws altijd alsof het groot, nee zelfs ‘Breaking’-nieuws is. En hij suggereert – wanneer het bij FvD gebeurt dat FvD dus een partij van losers is.

Dit is exact hetzelfde wat CNN c.s. altijd bij Trump doen en wat de publieke televisie in NL bij alle ‘populisten’ doet; alles wat ze doen afbranden want oh, oh, oh het zou toch eens blijken dat ‘populisten’ ook wel eens wat goed doen.

De artikelen van Chris Aalberts staan vol van dit soort nietszeggende zuigerij. Het is non-informatie die hij verkoopt alsof het iets waardevols is. Als jij als hoofdredacteur hier intrapt dan heb je wat mij betreft je geloofwaardigheid verloren. Je site wordt dan gewoon één van de vele nietszeggende MSM!

Dus nogmaals: geef die clown, die non-valeur, die zuiger die niemand bij de serieuze media aandacht geeft, een overdrachtelijke schop in z’n hol want hij haalt alleen de kwaliteit van je medium omlaag.

Vriendelijke groet en succes ermee.”

*Popcorn pakt*

 

Lees ook: U zond in: huiliehuilie want Chris Aalberts bonanza (maar ook complimenten)

Lees ook: De FvD-aanhang is de allergrootste bedreiging van vrijheid

TPO+