Marketing

Elektrische bladblazer: niet moe worden, geen CO2 uitstoten, gazonnetje bladvrij, GroenLinks-buren blij

09-11-2019 18:09

Bladblazers zijn mega-populair omdat ze mega-handig zijn in een herfstachtig land als Nederland. Gewoon een zaterdagmiddagje tussen het autowassen en naar de MAKRO rijden door even flink blazen en schoon is het gazon/oprijlaan/portiek/stoepje/terras. Toedeloe bladeren! Zonder moe te worden van het harken, want moe worden van iets schoon maken is zo ontzettend 1953.

Maarrrrr…veel bladblazers werken op een verbrandingsmotor, met fossiele brandstof, en dat is vies! Bah! CO2! Fijnstof! Uche-Uche! Terwijl: de buren zitten bij GroenLinks en hunnie van nummer 33 hebben al jaren vrijwillig een warmtepomp en je wilt ook nog af en toe kunnen BBQ’en zonder ruzie te krijgen als enige zonder Volkskrant-abonnement binnen de VVE.

Probleem: Wat nu? Toch maar moe worden door met de hand blaadjes te gaan harken alsof het 1953 is?

Oplossing: Welnee! Koop gewoon een elektrische bladblazer!

Zoals deze Wolf Garten LBV 2600 E. Helemaal elektriek, dus helemaal milieuschoon, warmt de aarde nauwelijks van op.

Met 2600 watt is het zo ongeveer je stofzuiger omgekeerd keer twee en hij kan ook zuigen en versnipperen. Verder istie nog geen 4 kilo dus prima tilbaar, inclusief handige wieltjes aan het einde van de blaaspijp zodat je alleen nog maar hoeft te rollen (want een bladblazer tillen is zo 1987).

En van Coolblue mogen we ook nog zeggen dat ‘ie met wel 270 kilometer per uur blaast (dat is 3 op de schaal van D66) en dat je tuin er voortaan weer ‘als vanzelf spik en span uitziet’.

Nu hier aanschaffen, morgen al in huis.

bladblazer Wolf Garten LBV 2600 E