Politiek

Bonusquotemachine Arnold Karskens: ‘De NOS laat zich in kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken’

23-11-2019 12:42

“Ik schreef een verhaal met als kop Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep. Dat willen ze bij de publieke omroep niet horen. De NOS zei: ‘Ze komen uit een brandende hel’. Onzin. De Turkse westkust was een soort Benidorm.

De – relatief gezien – rijkeren komen naar West-Europa voor westerse rijkdom. Het gaat linkse politici vooral om hun egootjes: kijk eens hoe góed wij doen. Zo hypocriet, want deze migranten investeren niet in de toekomst van hun eigen land. Waarom zouden ze, als het leven in Europa gratis is?

Dat heb ik geschreven en sindsdien word ik zelden nog voor tv-programma’s gevraagd. Nou, dan niet. Ik blijf schrijven wat ik zie.

Ik heb in Afghanistan en Irak gezien wat er is geworden van onze zogenaamde opbouwprojecten daar. Al dat goeddoen is schijn.

De NOS laat zich in het kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken.

Jezidi-vrouwen die dag in dag uit werden verkracht, door het NOS Journaal vertaald met: ongewenst zwanger geraakt

Dat er verslaggevers zijn die het voor dit soort fascistoïde verdorven geesten opnemen.

Het NOS Journaal plant intussen met zijn gekleurde berichtgeving zaadjes in de hersens van de kijkers: zó moeten jullie denken.”

Aldus volksjournalist, lopende quotemachine, noodzakelijke luis in de pels en tevens één van de laatste échte journalisten die Nederland nog heeft Arnold Karskens in De Telegraaf.

Meer Arnold Karksens hier. En verder in The Karksens Times.