Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Klaas Dijkhoff

29-11-2019 09:31

Black FridayBlack Friday

Beste meneer Dijkhoff,

Wat dachten jullie?

We hebben het wel gehad met dat gezeik over een paar euro wachtgeld wat gewoon uitgesteld loon is voor toen we met de auto van de zaak burgers die in de weg stonden over hun  poten reden?

We zijn wel klaar met dat geëmmer over die paar dooie Irakese vrouwen en kinderen die toch niet in Hawija hóefden te wonen toen daar wat bommetjes van een F16 af vielen?

En werd het, zo tegen het weekend, weer tijd voor wat ouderwetse jolijt?

En toen gingen jullie met het kernteam van de fractie zitten brainstormen?

En toen dachten jullie: wie kakelt er nog dommer uit haar nek dan onze Dilan?

En toen kwamen jullie uit op dat mokkel van D66 dat tijdens de volstrekt terechte aanvraag van een debat over de definitieve capitulatie van de Nederlandse politie voor de misdaad begon te sylvanasimonsen over het woord ‘bemanning’, dat volgens haar voortaan ‘bemensing’ moest worden?

En toen kwamen jullie tot dit:

 

En dat daags na een debat waarin de wandelende leugenmachine Mark Rutte (samen met jullie Sjaantje) vol gas gaf om het vertrouwen van de Nederlandse bevolking in de politiek naar een nieuw dieptepunt te trappen?

Serieus?

#manmanman

Groet,

JanD

Wil je dat het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ ook in 2020 blijft verschijnen? Doe dan een vaste maandelijkse donatie via Back me of een incidentele gift via Bunq me.