Opinie

Onder Intellectuelen, aflevering: Facebookreacties op Chris Aalberts

01-12-2019 16:37

Twitter, een open riool, dat jammergenoeg nooit eens verstopt raakt.

Bron.

“Het voordeel van Chrisje is dat hij niet in de gaten heeft dat hij indirect FVD aan meer zetels helpt.
Dank je wel gefrustreerde nepjournalist.”

“Chris Aalberts, jouw amateuristische, cynische schoolkrant journalistiek spettert er weer vanaf. Je tracht jouw persoonlijke aversie van FvD en met name Thierry Baudet weliswaar ietwat te temperen in dit schoolkrantartikel, maar komt vervolgens met een ongefundeerde en vooral gezochte aanklacht tegen waar FvD voor staat. En dan ook een boek uitbrengen over FvD en Baudet ?? Kerel je blijft blijk geven van een chronisch gebrek aan zelfkennis en ECHTE jounalistiek.”

“Zuur zuur zuur commentaar. Deze azijn pisser is nou precies waarom Arnold Karskens zijn ON heeft opgericht.
Aalberts, terug naar de schoolbanken en het VAK ONAFHANKELIJKE JOURNALISTIEK graag opnieuw tot u nemen. Advies 2: kies eigenlijk maar een ander beroep. U bent ONGESCHIKT.”

“Het is maar of je er objectief of subjectief naar kijkt. Om de FVD extreem rechts te noemen is niet eens subjectief, dat is dom en kortzichtig Chris.”

“Weer zo’n nietszeggend zeik stuk van Aalberts. Had me zelf beloofd die stukjes niet meer te lezen maar per ongeluk toch gedaan.”

Neem nu een abonnement op TPO+ zodat je Chris Aalberts voortaan ook in de TPO.nl-reactiepanelen kunt uitschelden!

“Chris Aalbers en Cas Mudde zijn linkse activisten. Ze gebruiken hun rol als “journo” als dekmantel voor activisme en ze zijn niet geïnteresseerd in feiten en waarheidsvinding (waar linkse postmodernisten ook niet in geloven, behalve hun eigen waarheid en “constructen”, dat dan weer wel).”

“Beste Chris…je ogen sluiten dat lukt je goed zie ik…nou kan je vertellen dat Rutte gwn aan de kant staat ..en geen poot uitsteekt…glimlachend ziet die het land naar de klote gaan…ach hij is het al vergeten…maar jij als journalist…moet beter weten…dus ik zou een ander baantje zoeken…maar goed je zal wel klopje op je schouders hebben gekregen…well done .. maar je help je maatjes bij de VVD…de grond in…dus bedankt.”

“Chris Aalberts gedraagt zich als toerist. Komt zeker alleen in het centrum van Europese steden. Dan heb je oorgkleppen op. Ik heb Bert Brussen wel anders horen praten over dit onderwerp in de TPO podcast.”

“Ik heb hem gisteren rond zien lopen bij fvd, het is een gefrustreerde halve gare, Lachwekkend.”

“Ik heb wel eens slechte en kortzichtige “journalisten” meegemaakt , maar zo’n slechte en gefrustreerde pannenkoek heb ik nog nooit gezien! Is hij het h..maatje van Jetten of zo?”

“Onze zure non journalist Chris Aalbers is een onderkruipsel van het ergste soort.”

“Een journalist met het iq van een goudvis anders luk je niet zo dom”

“Dit bewijst de bittere noodzaak van een zender als Ongehoord Nederland.
ExtreemLinkse populistische figuren waar Chris toe behoort hebben al véél te lang hun gang ongestoord kunnen gaan.
Alle terechte kritiek over zaken zoals de overlast gevende, onuitzetbare veilige landers, de illegale We are Here krakers, KOZP activisten, de messentrekkers enz. werden als extreemrechts, racistisch of populistisch weggeschoven op een zeer neerbuigend arrogante wijze, zoals Chris in zijn haatzaaiende column.
De haat tegen autochtone Nederlanders, die de gekleurde Staatsmedia nog eens extra aanwakkert, het framen van politieke partijen die hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken (PVV en FVD) als extreemrechts weg te zetten is pure stemmingmakerij
Dit is de reden dat ik, en met mij zeer velen, mijn hoop op ON gevestigd heb!
De azijn zure weerstand van uit de links polariserende ‘Weg-met-ons hoek’ was voorspelbaar.
Zij zijn doodsbenauwd om hun overwicht te verliezen aan ON.”

“TPO biedt Chrisje wederom een podium. Ongehoord.”

“Niet gelezen zeik verhalen kan iedereen verzinnen op voorhand weet iedereen dat het weer negatief is wat deze jankerd schrijft.”

“Als je zijn linkedIn profiel bekijkt en daarna zijn schrijfseltjes leest, dan vraag ik me af waar het fout is gegaan met Chris.”

“Dat durft Chris niet, hij voelt zich al geintimideerd op een FVD event als er iets aan hem gevraagd wordt, Chrisje moet lekker veilig in z’n eigen bubbeltje blijven want de echte wereld is te eng voor Chrisje.”

“chris linkse racist tegen eigen volk…zulksen moeten voor een tribunaal.. wegens misdaden tegen eigen volk”