Marketing

Tijdens de kerstvakantie ga jij boeken lezen, wij vertellen je welke boeken

13-12-2019 13:02

Nederland ontleest. Dat is natuurlijk de schuld van al die kekke, blije, huisvrouwenboekenrubriekjes in DWDD en de Jip en Janneke-isering van ‘lezen’ door het CPNB, om nog maar te zwijgen over al die vreselijke columns die Nederlandse ”’schrijvers”’ in het AD publiceren. Als je al een lezer was dan wil je gewoon nooit meer lezen na het zien van al dat middelmatige Hollandse Baggerleed der Letteren.

Gelukkig ben jij TPO’er. Bij TPO doen ze niet aan de infantilisering der letteren, maar weten ze exact welke boeken jij moet lezen en vertellen ze je dat gewoon zonder ludiek en blij gedoe of in zo’n verschrikkelijke context van middelmatig NPO-bejaardenentertainment.

Kortom, welkom bij de TPO-boekenclub. Dit is wat jij de komende dagen gaat lezen:

 

“Verplichte kost voor intellectuelen en would-be intellectuelen. Bouazza grossiert in scherpe en zeer grappige observaties van Arabische en Westerse samenleving en ook over vrouwen trouwens. Stijl is essay, maar door de vele noten ook een vindplaats van bronnen waar je verder kunt lezen over de positie van de vrouw in de islam.”

 

“Prikkelende beschouwingen die dynamiek brengen in beginselen die het zeker waard zijn om ze van hun statische karakter te ontdoen zonder ze af te schaffen of inhoudelijk te veranderen.”

 

“Een aantal gedegen analyses van de door velen onderschatte invloed van cultuurmarxisten. Zou een verplicht werk moeten zijn voor hedendaagse studenten.”

 

“Geweldig boek voor iedereen die de (sluipende) islamisering beter wil (leren) begrijpen en doorgronden!”

 

“Wim van Rooy is als een kanon. Zijn boek luidt met een oorverdovende knal het begin van het einde van de politieke correctheid in, alhoewel de ‘linksen’, Oost-Indisch doof, de knal nog lang zullen ontkennen. Waarover men niet spreekt bevrijdt de rechtse denker van zijn dwangbuis: we zijn helemaal niet gek, we hebben het gelijk aan onze kant gekregen.”

 

“Zineb el Rhazoui maakt gehakt van de geheime agenda van de fanatieke islam, gematigde imams, westerse wegkijkers, linkse islamofobieroepers en zich feministisch noemende apologeten. Lezen!”

 

“Een helder betoog over nut, noodzaak en historie en de natie-staat en een sterke argumentatie over waarom die wordt aangevallen. Vooral de rol die de Europese Unie hierin speelt heeft mij na lezing verrast en zorgen gebaard.”

 

“Wat een onwaarschijnlijk saai kutboek. Hoezo wordt dit uitgegeven überhaupt? Zelfs de Volkskrant lezen is nog leuker!”