Politiek

Onlangs bij protest opgepakt GroenLinks-gemeenteraadslid Amsterdam wil FvD en PVV ‘opheffen’

20-12-2019 12:01

Imane Nadif/GroenLinks Amsterdam.

Dit is Imane Nadif. Nadif is voor GroenLinks gemeenteraadslid in Amsterdam.

Onlangs werd Nadif opgepakt (letterlijk) door de marechaussee omdat ze demonstreerde op Schiphol Plaza, ook al wist ze dat het door de burgemeester was verboden om daar te demonstreren. Nadif overtrad dus bewust de wet, maar kennelijk is dat in Amsterdam geen enkel probleem, gemeenteraadsleden die bewust de wet overtreden. Zoals het in Amsterdam ook geen enkel probleem is dat in de ambtswoning van de burgemeester (ook GroenLinks, maar dat is toeval) een verboden vuurwapen rondslingert.

Vandaag wil Nadif (die volgens haar Instragam-account onlangs nog vakantie vierde in New York maar natuurlijk met een duurzame zeilboot over de oceaan is gevaren omdat vliegen momenteel wel erg hypocriet is voor een GroenLinkser) graag dat de niet-verboden en democratisch verkozen politieke partijen Forum voor Democratie en Partij Voor de Vrijheid worden opgeheven omdat ze ‘anti-democratisch’ zouden zijn. Wat natuurlijk een wel erg geinige ironie is, aangezien het willen opheffen van democratisch gekozen partijen zo’n beetje dé definitie is van ‘anti-democratisch’ zijn.

Wij wensen de burgers van Amsterdam ook vandaag weer veel sterkte, kracht en wijsheid toe. En vooral een behouden vaart tijdens het verhuizen naar een normale stad of het emigreren (top-tip!) naar een normaal land.