Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Arnold Karskens

02-01-2020 09:31

Sale (NL)Sale (NL)

Beste Arnold,

Laat ik beginnen met de beste wensen voor 2020.

Ik hoop oprecht dat D66-minister Ingrid van Engelshoven dit jaar dankzij de inspanningen van jouw Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden wordt gedwongen de dossiers van de nog levende oorlogsmisdadigers uit de Tweede Wereldoorlog vrij te geven.

Ik kan niet wachten tot Frans Timmermans dankzij jouw aangifte als verdachte wordt gehoord vanwege de dood van duizenden Afrikanen op de Middellandse Zee.

En ik verheug me op het moment dat ook de hoofdredacteur van het NOS Journaal, Marcel Gelauff, zich op het politiebureau moet melden omdat hij en zijn mensen, in strijd met de Mediawet, niet objectief en onafhankelijk berichten.

En ik gun je van harte dat je omroep Ongehoord Nederland op 31 december 2020 zoveel leden heeft, dat niemand om je heen kan.

Over die omroep wil ik het nog wel even met je hebben.

Op Twitter verspreidde iemand gisteren een plaatje over het aantal beledigingen dat de oudjaarsconferenciers Claudia de Breij, Martijn Koning en Dolf Jansen aan het adres van mensen als Donald Trump, Boris Johnson, Geert Wilders, Thierry Baudet, Mark Rutte en Rob Jetten hadden gemaakt in hun shows. Bij Claudia de Breij respectievelijk 114, 18, 21, 14, 2 en 1.

Dit plaatje:

Iedereen die één van die shows had gezien, snapte dat dat plaatje een grap was.

Toch trapten heel veel ‘rechtse’ mensen er in.

‘Rechtse’ mensen én jouw omroep Ongehoord Nederland.

Want wat was gisteravond laat jullie (zojuist verwijderde) begeleidende tekst bij dat plaatje op Twitter?

“Tja, het mediakartel gaat natuurlijk geen kritische grappen maken over leden van het partijkartel. Ze kijken wel uit! Bovendien vertegenwoordigen ze dezelfde globalistische opiniehegemonie. Beetje meer diversiteit kan hier geen dus zeker geen kwaad. Gelukkig komt ON er eindelijk aan!”

Godskolere, Arnold.

Op jullie officiële Twitter-account!

Weet je wat ik dacht toen ik dat las?

Kort samengevat dacht ik: ok joost.

Groet,

JanD

PS. Heb je zijn adres voor me? Dan stuur ik even een cadeautje.

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.