Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Keith Bakker

09-01-2020 09:31

Meneer Bakker,

Ik klaag weleens over Nederlandse rechters, maar het zijn blijkbaar niet allemaal naïeve D66-kipjes die te weinig meters in de echte wereld hebben gemaakt.

Compliment dus voor de Amsterdamse rechter die gisteren besloot dat u tot de inhoudelijke behandeling van uw rechtszaak op 20 maart wegens (het zoveelste) seksueel misbruik van een minderjarige achter slot en grendel blijft.

Eindelijk een rechter die doorziet wat een smerig stuk vreten u was, bent en altijd zal blijven.

In dit geval legde u het aan met een minderjarige cliënte die u behandelde wegens een eetstoornis. Toen ze een aanklacht tegen u indiende, publiceerde u complete chatsessies tussen jullie op een website om aan te tonen dat het een liefdesrelatie met wederzijdse instemming betrof. En gisteren bleek dat u het arme wicht een voor u ontlastende brief had gedicteerd en haar ouders had bewerkt om een verklaring te ondertekenen dat ze helemaal achter jullie ‘relatie’ stonden.

Niks geleerd van die vijf jaar cel wegens seksueel misbruik van zeven vrouwen die u eerder behandelde voor eetstoornissen en alcoholverslaving.

Eens een scumbag, altijd een scumbag.

Ondertussen vraag ik me af of de sectoren Open Deuren Intrappen van de universiteiten van Tilburg en Leiden niet eens onderzoek moeten doen naar de relatie tussen uw achternaam en aanleg voor criminaliteit.

Want zo uit mijn hoofd bent u, na die zanger die met zijn bezopen harses een vrouw dood reed en die psychiater die ‘grensoverschrijdend gedrag’ vertoonde en constant de eed van Hippocrates geweld aandoet, nu al de derde Bakker die niet bepaald van onbesproken gedrag is.

En dan heb ik dus geen weet van alle Bakkers die onder het initiaal B. zijn weggestopt door de media of helemaal nooit de pers gehaald hebben met hun misdrijven.

Misschien zijn de Bakkers wel de nieuwe allochtonen.

Enfin, pas tot 20 maart op, als het zeepje uit uw handen valt…

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Films en series