Media

Linkse UvA-fopwetenschapper Linda Duits wil graag dat u TPO+-abonnee wordt

10-01-2020 18:12

“Alleen mensen met een UvA- of HvA-account kunnen nog reageren op Folia. In het begeleidend bericht lijkt het een beetje alsof de redactie de handdoek in de ring gooit: ‘we kunnen niet langer’. Het is eerder het heft in eigen hand nemen. Debat voer je met open vizier.

Folia heeft een wijs besluit genomen, maar stiekem vind ik het jammer. Het is toch een beetje het einde van een tijdperk. Vaarwel lieve haters, maar wanhoop niet. Jullie kunnen nog altijd terecht bij TPO. Voor een luttele €3,75 per maand kan je daar onbeperkt reaguren op al mijn columns in het archief.”

Dit klopt.

Een TPO+-abonnement nemen om te reaguren kan hier (op de stokoude columns van Linda Duits reageren gaat helaas niet meer wegens te oud en comments reeds dicht gefolia’d maar hieronder mag u onbeperkt los over het maatschappelijke thema ‘Linda Duits’) .

Het altijd weer leuke anoniem henkstrikkersen in de comments van het online UvA-propagandamedium Folia is helaas dus voltooid verleden tijd, tenzij u een @uva.nl emailadres heeft of anderszins een genderneutrale linkse fopwetenschapper (in opleiding) bent met bijpassende @-clubkaart.