Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan alle werkgeversbellers

13-01-2020 09:31

Winter 2020Winter 2020

Beste NSB’ers,

Ja, Arzu Aslan, het lichtgetinte gedrocht dat in een serieuze krant als NRC Handelsblad een podium kreeg voor haar blanke-mannenhaat, is schuim.

Ja, ik heb ook gezien dat ze piste op het nog warme lijk van Aart Staartjes.

En ik geloof meteen dat ze een natte poes kreeg toen ze zag dat haar zoveelste provocatie weer vol in de roos was en jullie allemaal achter je toetsenbord kropen.

Maar uitzoeken op welke school ze les geeft aan 10-jarige kinderen?

Voorstellen om vandaag allemaal die school te gaan bellen?

Naar die school toegaan?

Ik ben niet gelovig, maar ik ken het Thoragebod der Naastenliefde wel: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet.

Jullie zouden het zelf ook tamelijk onsmakelijk vinden als jullie werkgever werd benaderd vanwege jullie privé-gedrag op social media of vanwege jullie al dan niet rabiate meningen.

Ook ik kots van die GGZ-patiënte.

Ook ik vind het treurig als een school een dergelijke gif in kinderen injecterende randdebiel door de sollicitatieprocedure laat komen.

Ik vind het zelfs ronduit zorgwekkend dat de betreffende school haar juist beschermt door in openbare informatie alleen haar voornaam te vermelden – die school wéét dus van de hoed en de rand.

Maar wat je ook kunt zeggen van de mafklapper Arzu Aslan, ze doet het níet laf vanachter een anoniem account.

Zij niet…

Denk daar maar eens over na.

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Films en series