Opinie

Rutger Groot Wassink (communist, GL-020) is een enorm ranzige totaalhypocriete dwaas

07-03-2020 12:00

De Grote Roerganger van PyongYang aan de Amstel, Rutger ‘khmer rouge’ Groot Wassink (GroenLinks), heeft één groot doel in het leven en dat is van PyongYang aan de Amstel een nóg engere stad maken dan het Noord-Koreaanse PyongYang zelf. Een stalinistische dystopie kortom waar ondernemers en mensen met teveel talent met regelmaat van de klok ‘verdwijnen’ (om boven zee uit vliegtuigen te worden gegooid) en waar alle blanke heteroseksuelen op transport naar de goelag worden gezet. Om maar eens wat denkbeelden van kameraad Groot Wassink te schetsen.

Overdreven en demoniserend? Nou en of. Net zo overdreven en demoniserend als de retoriek tegen FvD in het algemeen en Annabel Nanninga (FvD 020) in het bijzonder. Retoriek afkomstig van D66 en GroenLinks, bij monde van Rutger ‘mensen met brillen zijn fout’ Groot Wassink zelf. Lees hier even wat Groot Wassink allemaal vindt van FvD, en waarom hij destijds meeliep in een Amsterdamse anti-Fvd-anti-democratie-haatoptocht, waar zelfs de PvdA nog voor bedankte.

Je kunt dus niet zeggen dat Groot Wassink geen ervaring heeft met demoniseren. Het lijkt er meer op dat hij het zelf heeft uitgevonden. Of in elk geval heeft geïntroduceerd in het Amsterdamse politieke ”’debat”’ (lol). Zeg maar gerust dat GroenLinks (samen met D66) van begin af aan de Amsterdamse politiek heeft vergiftigd met haat en achterdocht tegen FvD.

Maar, wat zegt Groot Wassink als hij zelf wordt geconfronteerd met de nodige stevige kritiek (je mag het geeneens ‘demonisering’ noemen aangezien Groot Wassink of GroenLinks Amsterdam ‘communist’ noemen nou ook weer niet zo heel ver van de werkelijkheid af staat)? Zegt hij dan: ‘Ja, maarja, ik heb zelf het debat willens en wetens vergiftigd en de haat tegen FvD en Nanninga bewust zoveel mogelijk aangewakkerd dus ik moet nu niet zeuren als ik al die haat als een boemerang recht in mijn gezicht terugkrijg’? Of zegt hij wellicht: ‘Ja, ik deel zelf ook wel eens heel heftig uit dus nu incasseer ik ook wel wat’?

Nee natuurlijk. Groot Wassink is een echte GroenLinkser. Dus voor hem zelf gelden veel van de regels die hij aan anderen, desnoods onder dwang, oplegt natuurlijk niet. Anderen moeten naar hèm luisteren, niet andersom. (Zie ook: de GroenLinks-burgemeester die zelf een verboden vuurwapen in huis heeft…) GroenLinks betekent: hypocriet zijn zoveel je kunt en je reet afvegen met de rest.

Rutger ‘grote sprong voorwaarts’ Groot Wassink vindt daarom dat het uitschelden van Rutger ‘lees mijn rode boekje’ Groot Wassink voor ‘communist’, en het op social media de goelag bij het stalinistische Amsterdamse GroenLinks-verbodsbeleid slepen, ‘gevaarlijk is’.

Demonisering! Want: ‘Waar eindigt dat?’

Ja, tsjonge, goh, jeetje, nou, waar zou dát nou toch kunnen eindigen? Waar zou bijvoorbeeld het voortdurend roepen dat FvD ‘xenofoob’ en ‘racistisch’ en zelfs ‘pure rassenhaat’ is kunnen eindigen? Of het continu uitschelden van Annabel Nanninga voor vrijwel alles behalve voor GroenLinkser of D66’er, waar zou dat nou toch eens kunnen eindigen? Waar eindigde Pim Fortuyn eigenlijk nadat hij door GroenLinks en D66 honderd miljoen keer was vergeleken met een nazi en erger?

Misschien is het een goed idee voor Rutger ‘Juche’ Groot Wassink en zijn nuttige idiotenvriendjes van D66 om vanaf heden te stoppen met het injecteren van anti-democratisch-anti-Fvd-gif in de maatschappij zodat het voor de FvD-politici straks niet al te beroerd eindigt? Dan hoeft Rutger ‘Kolchoz’ Groot Wassink ook niet te vrezen dat de winden die hij zelf heeft gezaaid uitgroeien tot een vernietigende storm waar hij zelf slachtoffer van wordt. Dat scheelt gelijk ook een enorme berg hypocrisie. Hypocrisie misstaat elke politicus, zelfs GroenLinksers. (Okee, D66’ers niet maar die kunnen er niets aan doen, die zijn per definitie hypocriet, dat is nou eenmaal hun ideologie.)

Aan de FvD zal het in elk geval niet liggen. Die houden geen haatoptochten tegen het democratische proces. Die voeren geen persoonlijk hetzecampagnes bij gebrek aan argumenten. Die dragen geen t-shirts met ‘FCK GRNLKS’. Die roepen geen ‘als je Rutger dood wilt schieten zeg dan paf!’. De FvD wil alleen maar politiek debat, gewoon volgens de regels van het democratische spel. Zij wél.

Et tu, Brute?