Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan de 5G-terroristen

12-04-2020 09:31

Beste randdebielen,

De lijst met plaatsen waar ‘incidenten’ zijn rond zendmasten vanwege de installatie van antennes voor het 5G-netwerk begint te groeien.

In Beesd, Rotterdam, Nuenen, Liessel, Groningen en Oudenbosch probeerden jullie, met wisselend succes, zendmasten in de fik te steken of anderszins te vernielen.

De reden?

Jullie denken dat 5G het immuunsysteem verwoest en dat daardoor een gewoon verkoudheidje kon evolueren tot de corona-uitbraak. Complotdenkers als David Icke en Alex Jones-imitators als Robert Jensen verspreiden die theorie met graagte, want dat is hun handel. Dat YouTube en Facebook inmiddels het verspreiden van deze complottheorie proberen te verhinderen, sterkt aluhoedjes zoals jullie alleen maar in jullie mening. “Zie je wel!!! Censuur!!!” Want ook van de VvMU snappen jullie geen reet, dat is geen ‘plicht tot publicatie’.

Voor zover ik me in 5G heb verdiept, is er best iets te zeggen over mogelijke gezondheidsrisico’s. Zwitserland, dat voorop liep bij de uitrol van het 5G-netwerk, heeft in februari besloten er voorlopig mee te stoppen. Eerst nader onderzoek. Lijkt mij prima.

Wat niet prima is, is dat Nederlandse gekkies zendmasten in de fik steken of anderszins onklaar maken.

Die zendmasten worden nú namelijk onder meer gebruikt voor het 4G-netwerk, waarmee je in geval van nood 112 kunt bellen en in geval van behoefte aan gezelligheid je oma in het verpleeghuis.

Wie daarmee juist nu, tijdens de corona-crisis, gaat lopen klootviolen, verdient -uiteraard louter spreekwoordelijk- een nekschot.

Maar laat ik positief eindigen.

Eén onderzoek naar het 5G-netwerk hoeft dankzij jullie alvast niet meer te worden gedaan.

Inmiddels is namelijk proefondervindelijk bewezen dat het 5G-netwerk gevaarlijk is.

Het heeft bizar veel impact op de hersenen van mensen. Als je er alleen al filmpjes over bekijkt op YouTube, gaan je hersenen zodanig koken dat je met een doosje lucifers naar zendmasten toegaat en denkt de wereld een goede dienst te bewijzen als je zo’n ding in de hens zet.

Koekoek!

En ja, ik word gesponsord door George Soros, ik kijk door mijn vingers op mijn profielfoto en ik heb van Mark Rutte een lidmaatschapskaart van de ‘controlled opposition’ gekregen. Dus als jullie je voorspelbare reacties vandaag via social media uitkotsen, zeg ik: talk to the hand.

Groet,

JanD

PS. Ik heb voor jullie een cadeau gevonden waarmee je je hersenen weer een béétje kunt laten afkoelen.

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (Bunq me). Waarvoor dank! (Kopen bij Bol.com via mijn partnerlink wordt ook gewaardeerd)

Gezondheid