Media & TV

Yvon Jaspers (NPO) gaat misschien wel corona verspreiden onder Boer Zoekt Vrouw-boeren

16-04-2020 14:12

Yvon Jaspers keert voor vier speciale uitzendingen terug naar voormalige deelnemers van het gesubsidieerde NPO-programma Boer zoekt vrouw. Deze specials zijn vanaf zondag 17 mei te zien op Staatstelevisiekanaal NPO 1, maakte de gesubsidieerde NPO-ledenomroep KRO-NCRV donderdag bekend.

Ruim vijftien jaar na het eerste seizoen van de kijkcijferhit, is de presentatrice benieuwd hoe het nu gaat met de boeren. Zo blikt Yvon terug op hun zoektocht naar de liefde, wordt duidelijk hoe het ze verder is vergaan en hoe het met ze gaat in de coronacrisis.

Hoewel de presentatrice met de meeste boeren contact heeft gehouden, is het lang geleden dat ze bij hen op het erf was. “Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!”

Anp/TPO