Politiek

U zond in: ‘Het gezin is de hoeksteen van de samenleving of Bert Brusse het nu fijn vind of niet’

17-04-2020 21:47

Echte patriotten bereiden de Slag om het Cultuurmarxisme voor.

“Wat een open deur, Bert wil geen patriot genoemd worden. Nee hij zit op z’n Spaanse eiland 4000km ver weg, natuurlijk heeft hij weinig op met de natiestaat Nederland. Richt je met je praatjes eens op je medeburgers in Spanje. Hebben ze totaal geen boodschap aan je.

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving of Bert Brusse het nu fijn vind of niet. Alle andere soorten van samenleven is toch vaak behelpen.

Ik mocht graag luisteren naar jullie, maar na de laatste podcast ben ik klaar met Bert zijn verwrongen wereldbeeld en zicht op de Nederlandse samenleving waar hij geen wezenlijk deel meer van uit maakt.

Met vriendelijke groeten,

Hielke R.

Een echte patriot

Alleen hierom al ben ik blij dat ik geen ‘patriot’ ben. Andere meningen zijn in patriottenland niet welkom, zoveel is duidelijk.

Jij bent geen patriot maar een jankende broekpoepende kleuter, je loopt al huilend weg als je een andere mening hoort. Kennelijk ben je zó onzeker over je eigen mening dat je alleen maar bevestigd wilt worden in je gelijk, alle andere meningen zijn te kwetsend.

Als dat het patriottisme is dat ‘natiestaat’ (lol) Nederland moet redden kun je alleen maar hopen dat corona de boel heeft uitgeroeid (als het even kan graag hele gezinnen tegelijk, irritante ‘hoekstenen’ dat het zijn) voordat de ‘patriotten’ (lol) de macht overnemen.

Groetjes,

Bert Brussen

Beslist géén patriot.

In TPO Podcast 169 kun je zelf beluisteren hoe Bert Brussen beslist geen patriot is: