Opinie

BN’ers, een Unilever-belastingontduiker en vrinden van Soros & Halsema pleiten voor communisme

25-04-2020 13:32

Ondertussen, in Spanje...

Hahahahahahahahahahaha! Die ‘prominenten’ toch! Sinds de uitbraak van de coronacrisis liggen ze óf op de IC naar adem te happen (en dat terwijl het maar gewoon een griepje is!) óf ze zijn bezig met een of ander ideetje waarmee ze de wereld gaan verbeteren omdat ‘de coronacrisis ons de kans geeft om…’ (vul zelf uw achterlijke maar mierzoete wereldverbeterluchtfietsplannetje in waarmee de wereld natuurlijk helemaal nooit beter wordt maar waardoor je ego, of je portemonnee, wel weer even flink wordt bevredigd).

Deze keer in aflevering 3682639 van de populaire Hollandse soap Wij Burgermansmoralisten Zullen Ons Altijd Weer Laten Gelden Zelfs Corona Krijgt Ons Er Niet Onder: bedrijven die bedrijf zijn omdat ze graag winst willen maken zijn stom en moeten KAPOT.

Ofzoiets, maar als je het een beetje draait en tussen de regels doorleest zie je als vanzelf ‘KAPITALISME IS KUT WE MOETEN HET COMMUNISME HERWAARDEREN EN DAT GAAT HET BESTE MET ONS ALS ROERGANGERS’ opdoemen en iedereen die het daar niet mee eens is krijgt een grote gele ster met ‘FOUT’ opgespeld zodat ‘ie ter zijner tijd wel zo efficiënt tegen het parkeerterrein de muur van De Balie de Linnaeusstraat het Mediapark kan worden gezet.

Verder staan Rutger Bregman (blank, bestsellerverkoper, dus steenrijk), Claudia de Breij (blank, ‘uniek talent’ der NPO, dus steenrijk) en Dolf Jansen (blank, zie Claudia de Breij) ook tussen de lijst van ondertekenaars dus zelfs als je dat socialistische vod verder niet leest weet je al wel uit welke hoek de deugpassaat waait: uit de Amsterdamse grachtengordel (waarvan de kades op instorten staan want links stadsbestuur, muhahahaha). Zoals gebruikelijk.

Nou mensen, dat was weer een superleuke aflevering van Dingen Waar We Echt Nooit Meer Vanaf Komen Maar Die Godzijdank Helemaal Nooit Echt Iets Gaan Veranderen. We zien de 4045 debatavonden in De Balie met Femke Halsema & George Soros wel weer tegemoet dan hè?

Keep reaching for that goelag boys and girls!