U zond in: ‘Jan Dijkgraaf is een grote racist fascist enz’

30-04-2020 12:16

“Kunnen jullie die racist Jan Dijkgraaf onderhand niet op de keien sodemieteren?? Als je die kwatsverhalen van hem leest over FVD dan weet je meteen voor 100% zeker dat je hier te maken hebt met een grote racist fascist enz. Deze man moet gewoon voor 25 jaar achter de tralies gezet worden, totaal gestoord is die arrogante asociale achterbakse galbak!!!!! Is zeker een vriendje van die crimineel Paul Rosenmoller!!!!

Laf Anoniempje”

Beste Laf Anoniempje,

Als je scheld- en schreeuwmailtjes anoniem wilt versturen moet je dat niet doen met het emailadres van je eigen bedrijf. Dan loop je namelijk het risico dat we, in plaats van je naam, gewoon de URL van je website publiceren. Waarop je adres en telefoonnummer staat.

Dus doe maar snel even excuses aanbieden, voordat het bij een zeker bedrijf in Tilburg ineens heel erg druk gaat worden.

En maak dan ook gelijk even excuses aan al die FvD’ers die wel gewoon normaal kunnen discussiëren en zich niet gedragen als een om zich heen meppende psychopatische kleuter alleen omdat iemand een mening heeft over Baudet.

Elke keer dat FvD-leden zoals jij laten zien wat een levensgevaarlijk gestoorde, anti-democratische, vrijheidshatende, meninsgvrijheidsverziekende, totalitaire, egoïstische idioten lid zijn van FvD zakt het FvD weer een zetel in de peilingen. Terecht.

Ontzettende kutknor dat je er bent. FAAL!