Buitenland

WHO adviseert iedereen mondkapje te dragen, Maurice de Hond krijgt weer gelijk

05-06-2020 22:36

Hee, kijk, weer iets waarvan het immer betrouwbare RIVM heel rigide blijft volhouden dat het echt niet nuttig is: het dragen van mondkapjes wordt nu officieel aanbevolen door de WHO (bekend van onderdanig zijn aan China). Duurde even maar zo krijgen Maurice de Hond en de rest van de wereld, al maanden, toch weer gelijk van de allerhoogste gezondheidsinstantie waardoor het RIVM wéér moet toegeven dat ze het toch niet bij het rechte eind hadden. Je zou toch haast gaan denken dat een statisticus en sociaal geograaf in zijn eentje meer kennis en kunde heeft dan complete OMT’s en RIVM’s bij elkaar.

Anyway, mondkapjes dus. Nuttig maar spuuglelijk en in Nederland reeds verplicht in treinen, bussen, trams, metro’s, vliegtuigen en veerponten. En aangezien de WHO van het dragen van mondkapjes nu een officiële richtlijn heeft gemaakt zal het niet lang duren voordat ook het RIVM deze richtlijn braaf maar stampvoetend overneemt en dat het dragen van mondkapjes overal en altijd in de openbare ruimte spoedig door premier Van Dissel Rutte verplicht zal worden gesteld.

Dan nu nog wat disclaimers voordat u HIER mondkapjes inslaat: het dragen van mondkapjes alleen is geen volledige bescherming tegen Covid19, doe daarom ook aan social distancing, aan ventileren, ventileren, ventileren, blijf thuis als je ziek bent en was heel vaak je handen met water en zeep of gebruik onze TPO Desinfecterende Handgel des Virusdoods met 70% alcohol.