Binnenland

Jihadbruiden weer stapje dichterbij terugkomen naar Nederland

19-06-2020 09:05

Geweldig nieuws deze ochtend! Den Telegraaf weet te melden dat een vijftiental jihadbruiden heeft weten te ontsnappen uit het Koerdische gevangenkamp al-Hol.

Zij zitten nu in een villa in Idlib. Hoe de terroristes dat hebben geflikt, is onduidelijk. Een stuk duidelijker is hun PR-campagne, gesteund door advocaten en de MSM: wij zijn onschuldig, deden niets meer dan moederen en al onze mannen waren apothekers, architecten, timmerlui en koks.

Maar de T vat het kort en bondig samen:

“Het merendeel van de vrouwen wil terug naar huis, maar de grens tussen Idlib (Noordwest-SyriĆ«) en Turkije is nog dicht. Zodra die opengaat of een smokkelaar een gaatje vindt, kan de groep de grens oversteken. Ze kunnen dan proberen onder de radar terug te keren naar Europa of proberen een Nederlands consulaat of ambassade in Turkije te bereiken. Zodra ze daar aankloppen, moet Nederland hen terughalen. Dan worden ze op Schiphol aangehouden, opgesloten op de Terroristenafdeling van de gevangenis en berecht. Eerder kregen IS-vrouwen straffen van circa anderhalf jaar.”

Wij wensen u verder succes met uw nieuwe buren, stelletje ongelovige racisten!