Buitenland

Culturele Revolutie gaat nieuwe fase in: ook museum verwijdert nu standbeeld

22-06-2020 12:12

Eerst waren het nog standbeelden van ”’racisten”’ op de openbare weg die omver werden getrokken. Want ”’racisten”’ op de openbare weg, daarvoor is natuurlijk geen plaats in de marxistisch-maoistische-millennial-heilstaat van Black Lives Matter. Omtrekken en vandaliseren dus, aldus geschiedde. Gelukkig was voor de geschiedenis altijd plaats in musea. Daarvoor zijn musea dan ook bedoeld, om de geschiedenis levens te houden.

Maar een Grote Sprong Voorwaarts gaat nooit in één grote sprong, alhoewel de naam anders doet vermoeden. Nee, wat de BLM-maatschappijvernietigers hebben geleerd is dat een Grote Sprong Voorwaarts juist in kleine sprongetjes gaat. Het water in de pan waarin de kikkers zitten moet langzaam en geleidelijk worden opgewarmd, anders springen de kikkers uit de pan.

Daarom zullen als volgend sprongetje  ”’racistische”’ standbeelden voortaan niet alleen uit de openbare ruimte moeten verdwijnen maar ook uit musea. Voor de mini-Mao´s en Stalinnetjes is alleen dat wat aanstootgevend is zuiveren niet genoeg, daarmee is de vernietiging niet compleet. De hele geschiedenis, een complete historie, de waarheid en realiteit moet worden uitgegumd. Pas als de geschiedenis is uitgegumd en de waarheid verstopt kan een nieuwe geschiedenis worden geschreven en een nieuwe waarheid worden gemaakt. Eentje die volledig overeenkomt met de wensen van Het Volk, soon to be De Partij.

En dankzij nuttige idioten, bange wezels, laffe bukkers en knielers, gewillige meelopers, verraders en verklikkers zal het geen enkele moeite kosten om de musea te zuiveren van historische waarheden. Vandaag is het nog dit standbeeld van Theodore Roosevelt dat moeiteloos en zonder slag of stoot van het terrein van het American Museum of Natural History kan worden gezuiverd, morgen volgen de rest van de musea en de standbeelden, schilderijen, artefacten en vrije expressie. Zoals lang geleden de taal en de woorden al werden gezuiverd, biologische primaten als ‘man’ en ‘vrouw’ werden vergiftigd, progressieve wetenschap werd gecriminaliseerd en blanke huidskleur als nieuwe erfzonde werd geïntroduceerd.

Als straks alles in de musea en de historische waarheid is vernietigd kan er weer een nieuw sprongetje voorwaarts worden gemaakt, wordt het water in de pan weer ietsjes warmer. De kikkers hebben niets door en kwaken nog steeds tevreden. De media die de ‘democratie bewaken’ kijken zwijgzaam toe en blijven ziende blind, horende doof, spraakzaam zwijgend.

Gewoon weer.