Opinie

Belastingdienst-horror blijkt nog crimineler, nog dictatorialer, nog meer bananenrepubliek

07-07-2020 11:25

We weten oprecht niet meer wat we moeten schrijven over de Nederlandse Belastingdienst. Deze dienst is zó crimineel, zó fout, zó DDR/Stasi, zó volkomen maar dan ook echt totaal bananenrepubliek dat alleen al het noemen van de naam ‘Belastingdienst’ genoeg zou moeten zijn om honderdduizenden woedende burgers de straat op te krijgen en zowel de hoofden als het aftreden van de regering te eisen en een tribunaal waarin alle verantwoordelijke medewerkers van de Belastingdienst worden veroordeeld tot de guillotine. Sorry voor de hyperbolen maar we weten het anders ook niet meer.

Dan maar zo: de Nederlandse Belastingdienst is een mensenrechtenschendende, anti-democratische, op de grondwet schijtende, burgers hatende, dictatoriale, levens verziekende en beslist niet bij een democratische rechtstaat passende ambtelijke organisatie die kan worden bijgezet op dezelfde plank waar ook de urnen van de DDR, het Derde Rijk, de USSR en de Middeleeuwen staan.

Waar blijven toch de woedende meutes? Waar blijft toch de ophef? Waarom kan dit zomaar ongestraft doorgaan? Waarom kan het op Pieter Omtzigt na geen enkele politicus ook maar een zak schelen? Waarom gaan de MSM de komende twee weken niet elke dag over deze kloppende kwaadaardige tumor in het doodzieke lichaam der Nederlanden? Waarom is ‘Belastingdienst’ niet elke dag, dag in dag uit, trending topic op Twitter? Waar blijven nu die BN’ers die de volksmassa’s opzwepen tot protest? Waar zijn de spontane superspreadevents op de Dam en het Malieveld?

En denk er om: ook u kunt slachtoffer worden van deze gestapo-organisatie. Zonder dat u het weet. Zonder dat u er iets tegen kunt doen. Zonder dat ook maar iemand iets doet of kan helpen. Als een dief in de nacht kan de Belastingdienst komen en uw leven in één klap helemaal verzieken, terwijl u niets anders heeft gedaan dan netjes uw belasting betalen als brave burger en volkomen onschuldig bent.

Als u soms dacht dat u in een serieuze rechtstaat leeft moet u misschien nog maar eens denken. U wordt onderdrukt. U bent zo onvrij dat u het niet eens meer merkt. In Nederland is maar één echte, ongecontroleerde, grenzeloze, genadeloze macht en die heet Belastingdienst.

Er wordt op u ‘gejaagd’. Letterlijk. Ja burger, u bent vogelvrij en morgen kloppen ze op uw deur.