Politiek

Verenigde Naties: Nederlandse ambtenaren moeten op ‘diversiteitscursus’, zijn allemaal xenofoben

15-07-2020 22:28

Koffie. Zwart graag.

Hoi blanke autochtone heteroseksuele man, bent u nu nóg niet kapot? Jammer, want dat had u een hoop leed kunnen besparen. Zoals De Verplichte Diversiteitscurus (eerst alleen voor ‘ambtenaren’, wat sowieso al 70% van het Nederlandse werkvolk is, maar daarna creept het lekker verder totdat het zelfs op de kleuterschool verplicht is). Want in wezen bent u een (onbewuste) racist, een xenofoob, een blackface-fan, een fascist, een vrouwenhater, een afrofoob, een islamofoob, een transfoob, een kapitalist, beroept u zich op vrijheid van meningsuiting en de grondwet en denkt u ook nog eens ‘individu’ te mogen zijn.

FOUT! EXTREEMRECHTSE RACIST! SYSTEEMHATER! NAAR DE GOELAG! TEGEN DE MUUR! CANCELEN!

Moet van de Verenigde Naties (een organisatie die bekend is van het voorkomen van ernstige mensenrechtenschendigen en genocides in bijvoorbeeld Bosnië en Rwanda), en dat is ‘democratie’ hè, de VN.

In de goelag wordt u netjes heropgevoed, met een passende diversiteitscursus, en die ziet er ongeveer zo uit. (Oh, weet u wat, we copy-pasten die huiveringwekkende tweets van de marteling die ambtenaren in Seattle onlangs moesten ondergaan gewoon nog een keer want je kunt niet vaak genoeg benadrukken hoe snel die schizofrene dichtgetikte dystopie ineens voor je deur kan staan zolang alle ambtenaren netjes hun bek houden, bukken, knielen en wegkijken als ze worden gedwongen tot hersenspoeling alleen maar omdat ze te bang zijn voor hun baantje of in Wilfred Genee een voorbeeld zien.)

Laffe twat! Trek je bek dan ook eens open man! Of wil je serieus dat je kind straks in onderstaande toekomst leeft?

Thread: https://twitter.com/realchrisrufo/status/1280277423846653953