Regio

Daders straatintimidatie Utrecht vooral allochtone ”’jongeren”’, aldus slachtoffers straatintimidatie

22-07-2020 12:55

Daders van straatintimidatie, vooral nasissen van vrouwen maar ook aanranding en uitschelden en bedreigen van zowel vrouwen (meisjes) als mannen (jongens), zijn opvallend vaak ‘jongens met een migratieachtergrond’. Staat in De Telegraaf (geen krant waar ze van liegen houden) en blijkt uit een onderzoek van de gemeente Utrecht (geen gemeente waar ze van liegen houden), dus is het waar. En officieel. En bevestigd.

Voor u klinkt dit allemaal als ‘sneeuw is wit, de NPO sucks, de millennial-generatie is een verloren generatie en komkommers zijn groen’, maar voor Deugend Nederland is het moeten aanhoren van dergelijke evidente waarheden altijd weer lastig. Deugen vs. De Realiteit, het is elke keer weer als een grinttegel die met volle kracht in je bakkes wordt geslagen.

Gelukkig is het allemaal wel de schuld van ‘de maatschappij’ die deze kansenpareltjes heeft ‘uitgekotst’ waardoor de ”’jongeren”’ gaan ”’rebelleren”’, want we moeten natuurlijk niet willen dat het gewoon de schuld is van achterlijke culturen met dit0 achterlijke opvoeding die weer alles te maken heeft met een achterlijke religieuze opvatting over vrouwen.

De realiteit onderkennen is leuk en aardig maar de ruimte daarvoor is bij Deugvolk net zo groot als de bak van hun bakfiets: er kan een beetje realiteit worden onderkend, maar dan zijn de grenzen al wel weer snel bereikt.

Overigens, de burgemeester van Utrecht komt binnenkort met een ‘plan om straatintimidatie tegen te gaan’, dus het probleem zal als sneeuw voor de zon wegsmelten, dus dat worden zoals gebruikelijk bakken met subsidies en symboolpolitiek (‘cameratoezicht’) maar nul concrete oplossingen.

Bonusquotes uit De Telegraaf die alles zeggen over deugen, cognitieve dissonantie en de resultaten van jarenlange deugindoctrinatie door MSM en NPO bij Utrechtse vrouwen hieronder:

“‘De jongere mannelijke daders zijn volgens de respondenten, in veel gevallen jongens met een migratieachtergrond. Een aantal respondenten zegt daarvan te balen, omdat het een bevestiging van de vooroordelen lijkt’, luidt de verdere uitleg.

De geïnterviewden hebben een vermoeden waarom de jongeren zich zo misdragen tegenover anderen. „Doordat ze zich vervelen. Ik denk dat de jongens zich een beetje uitgekotst voelen door de maatschappij en dat ze daardoor maar extra hard gaan rebelleren’, aldus één van de ondervraagden.

Een slachtoffer beschrijft hoe haar rok iets omhoog waaide op de fiets. Ze herinnert zich: „En dan hoor je sissend langs de kant die vrouwen ’hoer’ zeggen. Weet je wel, van die vrouwen zo helemaal in het zwart. Ja, dan stap ik af en vraag ik wat er is, waarop één antwoordt: ’ja, hoer. Jij.'”

Lees ook: Myrthe (19) haalt 17.000 handtekeningen op tegen straatintimidatie door allochtone jongeren