ThePostOnline

Wild West-taferelen in gezellig en sfeervol Amsterdam-West, vier schoten bij spelende kinderen

23-07-2020 08:54

Foto: Ggreidcao (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gun_violence.jpg)

Amsterdam-West, de kansenparel in de kroon van Amsterdam.

Toch net niet zo veryupt en gegentrificeerd als de hippe en progressieve Amstejjjjjrdammejjjjrs hadden gehoopt. Want zo speelt je kind op het pleintje aan de Vespuccistraat en zo worden er vier (andere ooggetuigen zeggen vijf) schoten gelost. Gebeurde gisteravond terwijl er veel ouders met kinderen op straat waren. Jeweetzelluf.

Bij die schotenuitwisseling werd een man in zijn been geraakt en brak er paniek uit op straat. De dader is ontkomen en (beetje een aanwijzing waar we de dader moeten zoeken) verloor een Groot Mes op zijn vlucht. As one does in Amsterdam.

Er is ook een signalement, maar dat laat achterwege of het gaat om een ”’jongere”’. Leest u mee:

De politie vraagt mensen in de buurt uit te kijken naar een man met een lichte tot licht getinte huidskleur die klein van postuur is. Hij draagt een zwarte broek, zwarte schoenen en een zwart vest met een wit logo. Hij is gevlucht op een brommer.

Dit kan dus praktisch iedereen zijn in 020-(Nieuw)west. Succes met zoeken verder. En kijk wel een beetje uit op welk pleintje u uw kinderen laat spelen in de Lieve Stad van Hoop en Geen Handhaving.