Binnenland

Jongerenwatch – Schietpartij in Lieve Hoofdstad – ”’Jongeren”’ plegen overval in Eindhoven

29-07-2020 10:09

Foto: Will Temple (https://www.flickr.com/photos/grubbymits/)

Jongeren overal!

In het centrum van het centrum van Amsterdam – aan de Spuistraat – is vannacht een hotel onder vuur genomen door mensen die door een gebrek aan kansen ineens wapens in hun handen kregen.

De politie kreeg rond half vier des nachts melding dat er geschoten werd. De voordeur van van hotel W Amsterdam is tien kogelgaten rijker. Ook een nooduitgang en ruiten werden geraakt. Dat kan allemaal zomaar in de Lieve Stad van Hoop, waar tevens de kades en bruggen verkruimelen, homo’s dagelijks in elkaar worden getrapt en ambtenaren verplicht op gedachtenpolitie diversiteitscursus moeten.

Dan vervolgen wij onze jongerenwatch in techstad Eindhoven. Daar werd een cafetaria overvallen door ”’jongeren”’ die onder bedreiging van een steekwapen de kassa leegtrokken. De politie verspreidt het volgende diepkwetsende en etnisch profilerende signalement:

Beide daders waren in het zwart gekleed, hadden capuchons op, droegen een zwart mondkapje en hadden een Albert Heijn tas bij. Leeftijd rond de 16-18 jaar. Licht getint, slank postuur. Een van de daders had een glimmende zwarte jas aan. Beide daders droegen handschoenen.

Tot morgen! En vergeet niet: de jeugd heeft de toekomst!