Media

Audi laat jong individu met baarmoeder banaan eten in commercial, mag niet, Audi bukt en knielt

04-08-2020 21:42

GANZ GEIL!

Terecht dat Audi op de knietjes is gegaan, openlijk excuses heeft aangeboden en hun peperdure nieuwe campagne voor de Audi RS 4 Avant heeft getrasht want als we straks allemaal een meisje jong individu met baarmoeder een banaan laten eten bij de voorbumper van een Audi wordt het natuurlijk een puinhoop in deze gezellige samenleving vol lieve mensen waarin we dingen met elkaar hebben afgesproken met z’n allen om het allemaal niet te moeten willen.

Want meisjes jonge individuen met baarmoeder die een banaan eten vlak bij een Audi dat is gevaarlijk (de Audi-chauffeur kan dat meisje over het hoofd zien, al is dit waarschijnlijk in scene gezet want een commercial, maar toch, iets suggereren is micro-agressie en micro-agressie is ook agressie zoals racisme geen mening is) en bovendien seksistisch seksualiserend objectificerend want een banaan tussen twee lippen doet natuurlijk denken aan apen in de Apenheul dus dat wordt sowieso neuken. Vooral snelle auto’s staan voor mannelijk seksueel geweld, gooi er een banaan in en je hebt zo 4045 keer Harvey Weinstein Metoo. Ofzoiets. Auto’s zijn trouwens altijd een fallussymbool. Net als bananen. En jonge individuen met een baarmoeder. Ohnee die dan weer niet.

Ook dit is weer micro-agressie. Zou allemaal verboden moeten worden. Audi, auto’s, bananen, fascisme, allemaal! GEGEN DIE MAUER!

Wel goed dat Audi zo braaf op commando bukt voor een paar drammende twitteraars, dat straalt echt daadkracht en zelfvertrouwen uit. Past ook zo lekker bij een merk als Audi. Typisch iets voor de Audi-doelgroep, bij het minste of geringste aan zwakzinnig gejammer op de rug gaan liggen met de pootjes omhoog. Toch?

Audi, het nieuwe Opel-rijden. In elke transman met baarmoeder schuilt een Audi-rijder. Audi: geen plofkraker wil er nog dood in worden gevonden. Zou Wilfred Genee Audi rijden?

Audi wordt u van harte aanbevolen door Nikkie Tutorials, D66 Amsterdam en Heel Holland Bukt.