Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Lange Frans

07-08-2020 09:06

GezondheidGezondheid

Beste Frans,

Ga zo door!

Ga door met je goede werk.

Vroeger, toen de geestelijke gezondheidszorg nog niet kapot bezuinigd was, werden gekkies platgespoten, opgesloten achter een deur met een cijferslot en in het ergste geval in een dwangbuis gestopt.

Ze woonden in een mooi pand, kregen te eten en te drinken en als het mee zat ook nog een liefdevolle behandeling.

Als ze dachten dat ze de wederopstanding van Jezus Christus waren, en de wereld moesten redden, kregen ze van de zuster een glas warme melk en een aai over de bol en werden ze extra strak ingestopt.

Tegenwoordig lopen ze vrij rond en hebben ze WiFi.

Het is belangrijk dat we weten wie het zijn.

En in dat kader vind ik het supertof dat jij je nu opoffert.

Zelf heb ik het geduld niet, of hou ik misschien wel te weinig van mensen, om naar ze te luisteren. Zodra zo’n wappie tegen mij begint te praten over de Illuminatie, 5G of ‘gewoon griepje’, is het: mute, block en de tyfus.

Maar ik snap heus wel dat het ze meer helpt als je naar ze luistert en doet alsof je ze serieus neemt.

Jij bent daar een meester in.

Als de ‘graancirkelspecialiste’ (LOL) Janet Ossebaard haar geweldsfantasieën de vrije loop laat (Mark Rutte moet dood), lul jij een beetje met haar mee. En dat niet alleen, je neemt die therapeutische sessie ook nog op met camera en microfoon en publiceert ‘m. En daarna breng je een soort persbericht uit, waarin je vertelt dat er wel 100.000 mensen dat filmpje hebben bekeken.

Dat ziet zo’n Ossebaard dan ook weer natuurlijk. En dan is de kans groter dat ze gisteravond dolgelukkig haar bed in kroop met een stukkie speelgoed, dan dat ze de straat op ging om een treinmachinist de schrik van zijn leven te bezorgen. Of om baby’s op te eten.

Ga zo door, Frans.

Expose wie de wappies zijn.

Gezondheid

 

Ik las dat de veroordeelde koekwaus Micha Kat binnenkort ook bij je op bezoek komt, of al geweest is, voor wat hij denkt dat ‘een interview‘ is.

En dat nieuwe (zelfbenoemde) sterretje van Forum voor Democratie, die Els, is ook al begonnen je te paaien (bewijsstuk 1). Die is maar drie tweets verwijderd van een DM aan jou en zes DM’s van een uitnodiging aan zichzelf om in ‘je show’ te verschijnen.

Verder heeft ene Willem Engel (die namens Antifa is geïnfiltreerd in dat netwerk van wappies) een lijstje gepubliceerd van Bekende Nederlanders (denk: Kelly van der Veer, Dave Roelvink en Ferry Doedens) die ook wel een Lange Frans-behandeling kunnen gebruiken.

Dus je moet nog een tijdje door.

Net zolang tot de klinieken in bos en duin in ere worden hersteld.

Tot die tijd weten wij dankzij jou op wie we moeten letten op straat.

En doe de groeten aan Daniëlle, als je haar spreekt.

Zij is echt mijn favoriete ‘vrouw van’.

Geen kwaad woord over Daan!

Groet,

JanD

PS. Ik kom nooit zonder cadeautje. Wat dacht je van een nieuw ‘Boek van Sinterklaas’? Wel even kaften eerst, anders hebben ze iets door.

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door incidentele en maandelijkse donaties via Back me. Waarvoor dank! (Kopen via mijn partnerlink bij Bol.com wordt ook gewaardeerd)