Binnenland

Weer rellen in stad van Vrede en Recht: Haagse ”’jongeren”’ terroriseren Schilderswijk

14-08-2020 08:58

Eieren, stenen en zwaar vuurwerk – het hoofd-schouders-knie-en-teen van multicultureel, inclusief en divers 2020.

Vooral niet speculeren over de achtergrond van de daders. Het zijn gewoon lichtgetintiërs, maar praktisch ALLE media verzwijgen dit en spreken over ”’jongeren”’. Misschien kunnen pers en politiek de zee de schuld geven!

Wij citeren even de enige krant die wel gewoon feiten brengt en daardoor sinds jaar en dag door Amsterdam en Hilversum wordt uitgekotst: de T met de T van TELEGRAAF:

Vroeg in de avond liepen buurtpreventieteams, jongerenwerkers, buurtvaders en wijkagenten samen door de wijk om in gesprek te gaan met bewoners en de jeugd op straat. De sfeer was goed tot het moment dat tientallen jongeren zich rond 23.00 uur verzamelden en agenten bekogelen met eieren, stenen en zwaar vuurwerk. Ook werd er een vuilcontainer in de brand gestoken. Rond 02.30 uur bekogelde een grote groep jongeren agenten met stenen vanaf de daken. Ook hier werden aanhoudingen verricht.

Buurtvaders! Waren de ketenmariniers en buurtregisseurs op/weggepest/doodgestoken? Enfin, leest u die voorlaatste zin nog eens: die daken waarop die ”’jongeren”’ staan, liggen op huizen. In die huizen wonen mensen/ouders/familie. En die doen *niets*!

Nou, even wachten totdat een agent één keer te hard uithaalt. Dan gaat het dagen over niets anders op de NPO en het diepracistische Nederland. Het is dan ieders schuld, maar de ”’jongeren”’ gaan zoals altijd vrijuit.