Binnenland

Anti-Joodse terrorist Saleh A. wilde zwaardere aanslag plegen op Joods restaurant

19-08-2020 10:10

Saleh A. wilde een veel zwaardere aanslag plegen op Joods restaurant HaCarmel in Amsterdam.

Saleh A. is een gewelddadige asielzoekers die het op joden heeft voorzien. En zoals u weet is het niet de bedoeling  om een gewelddadige asielzoeker die het op joden heeft voorzien, aan te merken als terrorist.

Dus Saleh A. heeft al twee keer het joodse restaurant HaCarmel aangevallen, maar het OM vindt dat niet in de verste verte lijken op terrorisme. Nu blijkt dat hij heeft gedreigd met een derde zware aanslag.

Uit de kwetsende feitencourant de T:

“Maar het Joodse restaurant is nog niet van hem af, waarschuwde A. tijdens zijn verhoor afgelopen mei. Hij broedt op een derde aanval en schuwt niet om nog zwaarder geweld te gebruiken. Mocht iemand hem daarbij hinderen, dan zou er worden geschoten, zo dreigde hij volgens een goed ingevoerde opsporingsbron. A. zou ook tegen de politie hebben beweerd dat hij vuurwapens bezit en in Syrië getraind heeft. Op zijn telefoon staan foto’s waarop Saleh A. poseert met schiettuig, waaronder een kalasjnikov.”

Ondertussen blijven klanten bij het restaurant weg, wordt Saleh A. steeds gekker (volgens zijn advocaat omdat de Nederlandse staat zoveel gratis zorg heeft wegbezuinigd) en gaat het geweld tegen het restaurant door. Onlangs werd er nog een nepbom geplaatst en wekelijks wordt het personeel uitgescholden.

Nie wieder, nietwaar?