Binnenland

Man doodgestoken in sfeervol en schilderachtig Delft

02-09-2020 10:56

Delft. Bron: Nederlands Instituut voor Militaire Historie/Wikimedia Commons

In een woning aan de De Colignystraat in Delft is op dinsdag 1 september midden op den dag een 36-jarige man neergestoken. Of beter gezegd: de man is doodgestoken, want hij is aan zijn verwondingen overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Het incident vond plaats in de Delftse wijk Wippolder en buurtbewoners melden aan de T dat het slachtoffer niet woont in het huis waar hij werd neergestoken. Buurtbewoners zeggen dat het huis waar het incident plaatsvond vaak een komen en gaan is van ongure types. Tevens vermoeden zij dat er drugs worden verhandeld.

,Hoeveel lijken hebben ze gevonden daar”, vraagt een buurvrouw zich hardop af. ,,Ze zijn al de hele middag en avond aan het zoeken. Wat verwacht je dan nog te vinden?” Niemand op straat heeft een idee wie de vermoorde man kan zijn. ,,Hij woonde daar in ieder geval niet”, weet de buurvrouw van schuin tegenover. Iemand anders valt haar bij. ,,Er woonde een iets oudere man. Surinaams of Antilliaans ofzo. Hem hebben ze meegenomen met een handdoek over z’n hoofd.”