Regio

Cultuurverrijking en Kaakchirurgen in Onze Maatschappij, aflevering: Grave

05-09-2020 13:44

Hee, hoi, hallo, leuk dat je weer kijkt naar Cultuurverrijking en Kaakchirurgen in Onze Maatschappij. Vanavond gaan we op zoek naar een kaakchirurg uit Algerije. Daarvan zijn er heel veel in Algerije en daarom komen ze massaal hierheen want kaakchirurg zijn in Algerije is momenteel een beetje kansloos (naar Nederland komen daarentegen…)

De kaakchirurg die we zoeken heeft in het AZC (dat is een soort resort voor kaakchirurgen en apothekers, vooral voor de kansrijke kakchirurgen en apothekers) iemand neergestoken. Dat zal dan wel gaan om ‘het maken van een incisie in de kaak van een patiënt’, maargoed, hij wordt wel gezocht. Misschien is de tevreden patiënt vergeten de rekening te betalen.

Aangezien de kaakchirurg, al dan niet in bezit van scalpel en tubes Kukident, nu vrij rondloopt door het pittoreske plaatsje Grave zal hij spoedig wel worden gespot zodat hij snel weer aan de slag kan met het helpen van veel andere kaakpatiënten.

Het signalement van de Algerijnse kaakchirurg is als volgt: Een Algerijnse, tengere man van 1.70 meter met een groen petje en kort, zwart haar.

De politie heeft liever niet dat burgers zelf actie ondernemen maar dat is begrijpelijk: kaakchirurgen zijn graag steriel en in coronatijd blijf je beter zo ver mogelijk met je vieze vette vingertjes weg van steriele kaakchirurgen.

Leuk dat je hebt gekeken naar Cultuurverrijking en Kaakchirurgen in Onze Maatschappij. Tot de volgende keer! (Er staan nog 10.000 uitzendingen gepland.)

Velp???