Binnenland

Jongerenwatch – 18-jarige vrouw tegen de grond gewerkt, zwaar mishandeld en beroofd

22-09-2020 09:22

Een politieauto. (Screenshot YouTube)

Onschuldige meisjes van achttien jaar, wat doen we daarmee? Juist, die werken we tegen de grond, mishandelen en beroven we. Zo rollen ”’jongemannen”’ in Dordrecht kennelijk.

Zondagavond liet een 18-jarig meisje samen met een vriendin een hond uit in Dordrecht. En toen waren daar ineens twee ”’jongemannen”’ die hen aanspraken. Een van hen greep haar bij de haren en werkte haar tegen de grond. Hij jatte hierbij haar tas. Het meisje probeerde weg te rennen, maar het laffe tuig nam haar opnieuw te grazen en ze viel.

Maar omdat haar berovers echt geen eer hebben, sloegen ze haar tegen haar hoofd toen ze probeerde op te staan. Daardoor viel ze weer. Daarna werd ze door dader #2 ook nog in haar gezicht geslagen.

En dan is het nu toch echt tijd voor een stukje schaamtecultuur en signalement.

Een van de verdachten is vermoedelijk nog maar 18 à 19 jaar oud, 1.80 meter lang en licht getint. Hij droeg een grijze korte broek en een rood vest met capuchon. Ook had hij een blauw mondkapje op en hij reed op een zilvergrijze damesfiets.

De andere dader is iets ouder, waarschijnlijk tussen de 25 à 30 jaar oud. Hij is donkerder getint dan zijn collega-overvaller.

Lees meer over de veelbelovende ”’jongeren”’ in ons mooie land.