Politiek

Jan Roos sloopt FvD op door FvD gefinancierde FvD-propagandawebsite

02-10-2020 17:44

Thierry Baudet in zijn huiskamer.

“Baudet heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat FVD een lachertje is geworden. Van vijfentwintig zetels en macht om het land eindelijk naar de nodige veranderingen te leiden is de partij verworden tot een radicale clownsclub met nu nog maar zeven zetels in de peilingen. Dat niet mogen benoemen is net zo sektarisch als waar wij die linksgekkies dag in, dag uit van beschuldigen.

Dat ik hier dom en laf word genoemd stuit mij wel tegen de borst. Binnen Forum rommelt het al veel langer. Intern zijn mensen het doen en laten van Thierry begrijpelijk meer dan zat. Zijn opstelling in coronatijd heeft dat alleen maar erger gemaakt.

Baudet is iemand die al heel lang roept dat het maar gewoon een griepje is en dat we elkaar gewoon lekker de hand moeten schudden

Dat met complotgekkies de hele partij richting de bodem van het moeras zakt schijnt niet te deren.”

Ongetwijfeld één van de laatste columns van Jan Roos op De Dagelijkse Standaard, het door FvD gefinancierde FvD-propagandablog voor imbecielen, bewoners van het Pieter Baan Centrum en iedereen met een IQ van 80 of lager.

Nu popcorn halen en achterover gaan zitten om te zien hoe Thierry Baudet zoals gebruikelijk diep in de vlek wrijft en wild om zich heen slaat. Klabam! Hatsjikiedee!