Binnenland

Politie zoekt 5 jongeren die zomaar een 66-jarige man bijna doodsloegen

06-10-2020 14:22

In Lichtstad Eindhoven is de politie naarstig op zoek naar getuigen die op 5 maart 2020 iets voor 17:00 uur in de buurt waren van winkelcentrum Woensel. Op die datum werd hier een 66-jarige man zonder aanleiding bijna doodgeslagen door vijf tieners. Naast sadistisch waren de jochies ook nog eens erg laf, want ze vielen de bejaarde man van achteren aan.

Het slachtoffer hield hier een scheur in zijn schedel aan over alsook een gekneusde rib. De man heeft nog dagelijks last van hoofdpijn en kan wellicht nooit meer normaal lopen. De daders zijn waarschijnlijk tussen de 12 en 16 jaar en waren in het bezit van een donkerkleurige scooter. Een van de jongens droeg een donkere jas met opvallend lichtgekleurde mouwen. Een van de andere verdachte droeg een paars/rode jas.

Er zijn ook beelden van het vijftal. Deze zijn vaag, maar hoogstwaarschijnlijk wel duidelijk genoeg voor mensen die deze helden persoonlijk kennen.

Herkent u een van de jongeren? Heeft u op die datum een scooter zien wegscheuren vlakbij het winkelcentrum? In het bezit van andere informatie die het politieonderzoek kan helpen? Neem contact op via: 0800-6070 of anoniem via: 0800-7000

Hier nog een filmpje van Omroep Brabant over de zaak: