Media & TV

U zond in: ‘Jan Dijkgraaf, kom je klaar tijdens het schrijven?’

06-10-2020 13:32

“Wilde graag een donatie doen…….lukte niet……jammer……kan vanaf 5 euro. Ik wilde € 0,01 overmaken.

Waarom woon je in mijn mooie Friesland ? Was het westen niet meer leuk ?

Heerlijk om mensen als Willem Engel af te maken? Kom je klaar tijdens het schrijven? Makkelijk om mensen zo af te maken.

Willem en zijn team vechten voor onze vrijheid, want die wordt ons, als de spoedwet (al van gehoord ?) van Hugocaust erdoor komt, ontnomen. Ben benieuwd wat voor brieven aan wie je dan schrijft, als het nog mag, want dan leven we echt in een dictatuur.

Luister eens naar dr. Schoemacher, lees zijn tweets. We zitten in een derde wereldoorlog, zegt hij, en hij heeft gelijk. Misschien moet je hem ook een briefje sturen ?

Succes !”

***

“Jan je bent een zuurspuwer. Lekker makkelijk bekken op alles wat jou niet bevalt en nog geplaatst worden ook !

Wat Staphorst betreft je hebt de klok horen luiden en weet niet waar de klepel hangt. Als je dan kritiek wil geven zorg dat het onderbouwd is Jan!!!!.

Het is makkelijk en goedkoop om het op de man te spelen. Het betreft een kerk voor 2300 mensen Jan. Met voldoende ventilatie.

Maar het is Christelijk dus lekker trappen. Zo apart ben je niet Jan je loopt lekker achter de massa aan Geen mening is massa mening Jan .

Kneeltje”

***

Wil je ook een keer aan de wereld laten zien dat je een intolerante maar matig gealfabetiseerde complotkneus zonder enige kennis van interpunctie bent? Al dan niet omdat je iets hebt gelezen van Jan Dijkgraaf wat helemaal niet MAG? Stuur dan vooral in die tokkiezut!

[email protected]

Lees ook: U zond in: weekend-editie