Binnenland

5G blijkt nog groter gevaar dan gedacht: weerberichten mogelijk minder nauwkeurig

07-10-2020 11:25

CC vrij

Zoals iedereen met te veel tijd en internet zal weten, is 5G een groot gevaar. Want: doe self ondesoek! Wie dat doet, zal weldra een netwerk ontmaskeren dat begint bij de Illuminati (dat zijn oorsprong heeft in het oude Egypte) en heden ten dage is vertakt in de personen van George Soros, Bill Gates, Killary Clinton, Murk Ratte en natuurlijk instituten als het RIVM en de WHO.

Het mag niet verbazen dat 5G een belangrijke pijler is van dit netwerk, dat van u een slaaf wil maken. 5G veroorzaakt namelijk corona en corona wordt verholpen met een vaccin van Bill Gates dat u chipt om uw wil te breken. Enzo. Enfin. Echte wetenschappers hebben uitgevonden dat er wel een ander nadeeltje aan 5G kan kleven.

De onderzoekers van de Rutgers-universiteit gebruikten computermodellen waarmee ze het effect van de 5G-signalen simuleerden. Ze keken onder meer naar de straling van zendmasten die buiten het 26-GHz-domein ‘lekt’. Deze straling kan overlappen met 23,8 GHz en zo waterdampmetingen en weersvoorspellingen verstoren.

Om de invloed te onderzoeken simuleerden ze de weermetingen op 5 februari 2008, toen de Super Tuesday tornado outbreak plaatsvond in het zuiden van de Verenigde Staten. Die dag ontstonden er in korte tijd tientallen tornado’s, met veel schade en tientallen doden tot gevolg.

Uit de berekeningen bleek dat als er destijds 5G geweest was, de neerslagvoorspelling 0,9 millimeter had afgeweken en de temperatuurvoorspelling 1,5 graden Celsius. Dat zijn geen enorme afwijkingen, maar ze maken weersvoorspellingen in elk geval niet beter dan ze nu zijn.

Of, zoals Narayan Mandayam van Rutgers University zegt: ‘Of deze afwijkingen onbeduidend of significant zijn, hangt ervan af of je respectievelijk de 5G-gemeenschap of de meteorologische gemeenschap vertegenwoordigt.’

OEI!