U zond in – weekendeditie: ‘Wat ben jij een zielige man, met een zielige k*tsite’

11-10-2020 12:11

Kunnen jullie niet iets kort en krachtigs verzinnen om die “objectiviteitszeurders” voor eens en voor altijd de mond te snoeren?

Iets als “TPO, objectief in feiten, supersubjectief in oordelen”.

Vies Heinekenbier” is gewoon een geweldige nieuw journalistieke vorm.

Ja, ik word wel eens lid. Maar jullie waarheid kan ik niet altijd aan. Te waar.

***

Wat gaat er om in onze “Majesteit zijn bol.! Zou hij ook ietwat bevreesd zijn geraakt ,door al die nare toekomst voorspellingen…zoals; het blanke ras uitroeien, de Islam als enige ware geloofsovertuiging laten gelden..anders denkenden uitroeien. Zijn onderdanen zijn inmiddels tot EU burgers, gedegradeerd..!

De NL-pensioenpotten stiekem overgedragen aan het EU-graaiers gilde…((dankzij een invalide PvdA trol.)Als dank kreeg zij een soort Burgermoer-job in een Drents-keuteldorp.) En koopt een broer van onze “Majesteit..alle sociale woonwijken op…dit wilde ik even kwijt.

***

Wilde graag een donatie doen…….lukte niet……jammer……kan vanaf 5 euro.
Ik wilde € 0,01 overmaken.

Waarom woon je in mijn mooie Friesland ? Was het westen niet meer leuk ?

Heerlijk om mensen als Willem Engel af te maken? Kom je klaar tijdens het schrijven?
Makkelijk om mensen zo af te maken.

Willem en zijn team vechten voor onze vrijheid, want die wordt ons, als de spoedwet (al van gehoord ?) van Hugocaust erdoor komt, ontnomen. Ben benieuwd wat voor brieven aan wie je dan schrijft, als het nog mag, want dan leven we echt in een dictatuur.

Luister eens naar dr. Schoemacher, lees zijn tweets. We zitten in een derde wereldoorlog, zegt hij, en hij heeft gelijk. Misschien moet je hem ook een briefje sturen ?

Succes !

***

Doe niet zo walgelijk negatief over ds huijser en de kerken. Ik begreep dat jullie daarna een goed gesprek hebben gehad met deze dominee. Verwijder dit artikel dan!

Hoe zou u het vinden als wij eens flink belachelijk uithalen over u en uw website e.d.?

***

Covid = hoax, toegegeven door WHO en met cijfers RIVM

***

‘t heeft geen niveau

***

Hallo

Wat ben jij een zielige man, met een zielige kutsite. kan me niet voorstellen dat jij een vrouw heb en als je die heb dan neukt ze honder procent de buurman.

Mvg

***

Leuk nieuw woord gezien op engelse site om extremistisch links mee aan te duiden: de Leftwaffe.

***

Geachte heer Pieter Klok,

Waarom moet ik van het betoog van de 1-mansfractie van Haga leren dat we al deze ellende hadden kunnen voorkomen en parlementaire controle hadden kunnen behouden wanneer art.103 was ingesteld door de regering. Hoe kunt u beweren in een groot artikel dat er meer democratie is met deze Machtigingswet. De noodverordeningen zijn al maanden illegaal, de Grondwet wordt vertrapt. Maar leg het me uit wat ik gemist heb.

https://vanhaga.nl/ KIJK de video over de eerste termijn Machtigingswet. We hadden gewoon art. 103 van de Grondwet (2’26”) in kunnen stellen dan had het parlement de baas gebleven zoals het hoort. Duidelijk betoog over de overbodigheid van deze wet en het feit dat het Parlement uiteindelijk buitenspel gezet wordt art.VIII lid 4, verval bepaling. Amendement Katelijne Buitenweg geeft de regering uiteindelijk onbeperkte macht, fantastisch gedaan GL. Uitstekende achterkamertjes politiek.

Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Het geldt natuurlijk niet alleen voor de VK ook NRC, Trouw, AD en meer van onze z.g ‘kwaliteitskranten’ die mensen zo zwart maken dat ze aangevallen worden. Ook niet meer hypocriet doen over de pers in landen als Rusland, Hongarije, Polen uw allen bent de propaganda machine van de overheid.

***

Laatste keer jullie storen. De kers op de taart. HCQ werkt natuurlijk. Gaaaaap!

***

Flink de plank misgeslagen met Corona op bijna elke gebied, ook riep je de maatregelen hebben gewerkt yeah right, kijk even naar Zweden nu Pik.

***

 

[email protected]

 

Lees ook: U zond in: voicemailschelden met ziektes editie

Lees ook: U zond in: weekend-editie

 

Klik snel hier!