Opinie

Supermarkten Koeweit boycotten Franse producten, want Mohamed-cartoon in Franse klas

25-10-2020 18:33

In de gewaardeerde Franse handels- en strategische islamitische partner Koeweit, bekend van veel vrede en tolerantie, hebben samenwerkende supermarkten alle producten van Franse makelij uit de schappen gehaald. Frankrijk moet namelijk straf krijgen omdat Frankrijk stom is, want in een Franse klas heeft een leraar een cartoon van De Profeet (VZMH) laten zien en dat mag niet van aanhangers van Vrede & Tolerantie. Dat die leraar daarna is onthoofd en dat in Frankrijk, in tegenstelling tot Nederland kennelijk, gewoon sprake is van vrijheid van meningsuiting doet duidelijk niet ter zake.

Volgens de samenwerkende supermarkten van Vrede & Tolerantie zijn alle producten van Franse makelij haram omdat “Frankrijk maar blijft spotten met De Profeet”. Verder hechten de salafistische kruideniers er waarde aan te laten weten dat ze dit onafhankelijk van de overheid doen.

Waarom het zo erg is als in een ander land waar vrij de mening mag worden geuit ook inderdaad vrij de mening wordt geuit is vooralsnog een raadsel. Het is niet bepaald zo dat nu ook in Koeweit docenten massaal een cartoon van De Profeet (VZMH) aan hun leerlingen gaan laten zien of dat homoseksuelen wel ineens worden geaccepteerd en vrouwen niet langer als dieren worden behandeld en men besluit eens wat verder te verlichten dan het jaar 600.

Zowel een minister in Koeweit als een belangrijke islamitische organisatie hebben inmiddels laten weten het heel erg te vinden dat een Franse docent is onthoofd MAAR dat je ook niet steeds maar weer religies de islam moet beledigen onder de camouflage van zogenaamde vrijheid van meningsuiting en dat het maar eens afgelopen moet zijn met het beledigen van religies want dat zorgt alleen maar voor haat en racisme (terwijl iedereen weet dat de islam daarentegen alleen maar voor vrede en tolerantie zorgt).

In Saoedi-ArabiĆ« ondertussen (die andere gewaardeerde handels- en strategische partner, eveneens een paradijs van Vrede & Tolerantie) is de roep om het boycotten van de Franse supermarktketen Carrefour al de hele dag trending topic op Twitter. Werkten wij in een Franse Carrefour-supermarkt dan zouden we ons daar nu net zo veilig voelen als een medewerker van een Joods museum in Brussel of een openlijke homoseksueel ‘s avonds op straat in Amsterdam-West.

Aangezien Frankrijk, en de rest van de EU, enorm veel zaken doet met beide partners in Vrede & Tolerantie en heel veel mensen in EU-landen heel veel geld verdienen aan het zakendoen met deze doorgaans mensenrechtenschendende islamistische wahabistenlanden is de kans groot dat vroeg of laat een of andere Europese afgevaardigde excuses zal gaan aanbieden voor onze vrijheid van meningsuiting en ter plekke persoonlijk zal gaan bukken. Niemand zal gek opkijken als die persoon Sigrid Kaag (D66) blijkt te zijn.

Het is nog niet bekend hoe Nikki Sterkenburg, Beatrice de Graaf en de rest van fatsoenlijk deugend Nederland deze zoveelste hatelijke actie van oliestaatjes om het vrije Westen tot onderwerping te dwingen gaan goedpraten. Ook is nog onbekend wanneer welke politieke partij in Nederland gaat voorstellen om het ‘kwetsen van heilige beelden’ toch maar eens strafbaar te stellen (D66 natuurlijk, duh!).