Entertainment

Vrouwenversierder Johnny de Mol slaat arm om man en ruikt aan hem – ophef want #MeToo

26-10-2020 09:01

CC Auckland Museum

Het segment lijkt uit zijn verband gerukt, want in het kapotgezellige Thank You For The Music moeten kandidaten soms worden afgeleid. Dit is althans de reactie van Talpa:

,,Iedereen in de studio was dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van Marlayne. Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music”, aldus een woordvoerster van Talpa Network.De zender stelt dat Marlayne tussenbeide sprong om ervoor te zorgen dat Ryan ‘ongestoord kan blijven zingen en daarmee een goede score neer kan zetten’.

,,Het was absoluut niet Johnny’s bedoeling om Ryan met zijn reactie een ongemakkelijk gevoel te geven en Johnny heeft hem dat na de uitzending ook laten weten. Ryan heeft Johnny gezegd dat hij hem niets kwalijk neemt, dat hij blij is met zijn deelname aan het programma, de kansen die hij hierdoor heeft gekregen en alle enthousiaste reacties op zijn optreden.”