Politiek

President Egypte: ‘Vrijheid van meningsuiting stopt wanneer moslims worden gekwetst’

28-10-2020 16:47

Fatsoen (links) en Respect op weg naar een chemokuur.

Attentie volk, hier volgt een mededeling van Abdel-Fattah al-Sisi, de president van Egypte (een inclusief land van vrede & tolerantie). Abdel Vrede en Vrouwenonderdrukking-Sisi wil graag even uitleggen hoe het precies zit met die vrijheid van meningsuiting en hoe deze meningsuiting precies is begrensd. Kom er maar in Abdel Homo’s Van Hoge Gebouwen Gooien-Sisi:

“Wij hebben ook rechten. We hebben het recht dat onze gevoelens niet worden gekwetst en ook onze waarden mogen niet worden gekwetst. En als anderen de vrijheid hebben om uit te drukken wat zij denken dan denk ik dat dit moet stoppen als daarmee de gevoelens van anderhalf miljard mensen worden gekwetst.”

Goed verhaal Abdel Liever Gescheiden Ingangen en Vrouwen Achterin-Sisi! Lekker kort ook!

Iemand anders nog wat te zeggen over de vrijheid van meningsuiting? Ah, de opperimam van de Soeni al-Azhar Universiteit voor Inclusieve Tolerantie (verboden voor Sjiieten!) wil ook nog een woordje delen:

“De internationale gemeenschap moet alle anti-moslim acties criminaliseren.”

Waarvan akte en Inshallah.

Wij wachten vast op de volgende lesbrief waarin Nederlandse kindertjes stukje bij beetje wordt aangeleerd dat ‘bij vrijheid ook verantwoordelijkheid hoort’ en dat ‘vrijheid niet betekent dat je anderen mag kwetsen of dat je altijd alles mag zeggen’.

Onderwerping, daarmee moet je zo vroeg mogelijk beginnen, dan doet bukken op latere leeftijd het minste pijn.