Politiek

Cameraman Powned ziekenhuis in getrapt door leerling Rotterdams Emmauscollege

05-11-2020 17:24

Een verslaggever en cameraman van de gesubsidieerde publieke omroep Powned zijn donderdag belaagd door een leerling van het Rotterdams Emmausollege. De journalisten van Powned waren daar om een item te draaien over de docent van het Emmauscollege die inmiddels is ondergedoken omdat hij wordt bedreigd door vrede & tolerantie na het in de school ophangen van een jaren oude cartoon (deze cartoon om precies te zijn).

Volgens de courant Tubantia “trok een leerling vanaf het schoolplein zijn capuchon over zijn hoofd en begon te schreeuwen dat ze moesten stoppen met filmen. De jongen liep op de verslaggever af en probeerde de camera af te pakken.”

De verslaggever werd vervolgens in zijn gezicht geslagen, want dat is in Nederland inmiddels volkomen normaal gedrag, waarna de ‘leerling’ de verslaggever probeerde te schoppen, wat ook dat is in Nederland inmiddels volkomen normaal gedrag. Toen de cameraman tussenbeide kwam werd hij zo hard tegen zijn hand geschopt dat hij voor controle naar het ziekenhuis moest. Daar bleek zijn hand te zijn gekneusd.

Gek genoeg lijkt dit niet echt groot nieuws te zijn terwijl als de NOS klaagt over mensen die tegen hun satellietwagens pissen half twitter ineens een rode ‘O’ in hun bio zet uit respect voor de NOS.

Wel werd uiteraard veelvuldig getwitterd dat het allemaal de eigen schuld is van Powned, want in Nederland is de ene journalist de andere niet.